2777
2789
عنوان

ادم خیلی ترسویی هستم یکی بیاد راهنمایی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 30 پست

منم همینم

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه چجوری خودم تصمیم گرفتم سال دیگه برم سر کار ولی اخه چه کاری؟

هیی خواهر چ سرکاری بخور بخواب خرج کن سرکار چیه خر حمالیه بخدا ادم مغز ش داغون میشه الان مجردی طبیعی هست محدود بودی چندسال دیگه ازدواج کنی یکم پرو میشی اعتماد به نفس ت بر میگرده فقط تو اجتماع زیاد باش سرکارم مناسب سن شما فروشندگی هست ک ادمو داغون میکنه سر کله زدن هر روز با حقوق کم

من هیچوقت هیچکسیو توی زندگیم بعنوان دوست نداشتم شاید بخاطر همینه که ترسو شدم حتی همین حالاش هم هیچکس ...

کسی رو نداری باهاش بری؟ دختر عمه ای، دختر خاله ای کسی که باهاش دوستی یا رفت و آمد دارین

اگه میتونی کلاس برو، و واقعا وقتی رفتی سعی کن از فاز گوشه گیر بودن در بیای تا بتونی شروعش کنی

نه اونقدر که فقط تظاهر باشه 

کم کم شاید اونجا دوست هم پیدا کردی 

از یه جایی شروع کن به تنهایی بیرون رفتن، جاهای نزدیک و توی محدوده که زندگی میکنین (تا سوپر مارکت نه البته اون فرق میکنه) هر چی با آدمای بیشتر برخورد داشته باشی برات عادی تر میشه

و واقعا الان هم با مامانت میری مدرسه؟ حتما یه فکری براش بکن چون زیاد عادی نیست این سن 

https://daigo.ir/secret/4475326302
خوشحالم یکیو پیدا کردم

تنها نیستی🫠

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
هیی خواهر چ سرکاری بخور بخواب خرج کن سرکار چیه خر حمالیه بخدا ادم مغز ش داغون میشه الان مجردی طبیعی ...

امیدوارم وقتی بزرگ تر شدم این عادتای مضخرف و پوچ از سرم بگذره برم تو خیابون ببینم چه خبره... ممنونم از نظرت❤️

کسی رو نداری باهاش بری؟ دختر عمه ای، دختر خاله ای کسی که باهاش دوستی یا رفت و آمد داریناگه میتونی کل ...

بخدا من به کی بگم همش بهش میگم مامانم ولم کن میگه من دانشگاه هم رفتی باید تو اصفهان بری خودم ببرمو و بیارمت خسته شدم دیگه نمیکشم هیچکدوم از فامیل هم رابطه ندارم غیر دایی همین

بخدا من به کی بگم همش بهش میگم مامانم ولم کن میگه من دانشگاه هم رفتی باید تو اصفهان بری خودم ببرمو و ...

یه دفعه نمیشه خب، باید کم کم شروع کنی که هم خودت یادبگیری هم به مامانت ثابت شه که از پس خودت برمیای

اون موقع اگه دیدی بازم ول میکنه دیگه باید جدی باهاش حرف بزنی

https://daigo.ir/secret/4475326302