2777
2789
عنوان

خاستگار خسیس اومده ینی بببین بدجووور خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخاطر حرف مردم خودتو توی چاه ننداز مگه مردم نون و اب تو میدن یا وقت مشکلات بدبختی ها سراغتو میگیرن؟! ...

بخدا ازدواجم کنه تهش طلاقه دیگه اونموقع بیاد ببینه چیا که نمیگن!😑😑

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
به درک!فامیل میخوان بیان جای تو زندگی کنن؟فکرکنم تصوری از خساست نداری یه سرچی تو تاپیکا بزن ببین چه ...

ینی اگ کسی ادم حسابم نکنه همه دلشون بسوزه ک چرا فلانی سنش بالاعهسالشه مثلا ازدواج نورده

توخونه مامانم بهم میگ ترشیده خیلی خستم

عزیزم میدونم سخته امیدت به خدا باشه برو دنبال معرف بگرد خودت دست به کار شو (اگه امادگی پذیرفتن زندگی مشترکو داری نه بخاطر حرف دیگرون) یا ازین چله های بخت گشایی و اینا 

ایشالا یه بخت خوب نصیبت بشه💗

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!