2777
2789
عنوان

بنظرتون ما معمولی حساب میشیم یا معمولی رو به بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 64 پست
ینی چی چجوری؟ واسه ی سال رهن کردیم دیگ حالا اگ شد اینجا بمونیم واسه سال بعد هم تمدیدش میکنیم اسمش ره ...

چطور شود بعد دوتا خانه مستاجرید مگه آدم ساده باش ک با دوتا خانه بره مستاجری خانه ب دوش باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خدا مبل نداشتن طبیعیه مهم اینه ظاهر خونه خوب باشه نه اینکه جارختخابی نباشه کابینتای آشپزخونه دراش ...

اره راس میگی من بخاطراینکه تم خونمون قدیمیه دوسنداشتم مبل بخریم شوهرمم خیلی دوسداره ولی خب ب امید روزی ک خونه جدید بخریم منتظرمیشینم وامیدوارم شمام پرده های زیبا بزنید برای خونتون 

چطور شود بعد دوتا خانه مستاجرید مگه آدم ساده باش ک با دوتا خانه بره مستاجری خانه ب دوش باشه

ببین دوتاخونه هست ک مال خودمونه بابام اصا راضی نشد بفروشتش گفت ب کارمون میاد مثلا واسه جهیزیه یا روز مبادا سر همین این خونه جدیده رو رهن کردیم

ولی اسی برام عجیبه بابای منم راننده وسایل سنگینه مانانم فرهنگیپس چرا ما پولدار نیستیم😵‍💫

مامان من فرهنگی نیس خیاط مگ فرهنگیه؟ 

اقا کی گفته ما پولداریم کفتم معمولیم یا رو به بالا

اره راس میگی من بخاطراینکه تم خونمون قدیمیه دوسنداشتم مبل بخریم شوهرمم خیلی دوسداره ولی خب ب امید رو ...

ما ک پرده های زیبا نمیزنیم ۲۵ سال از زندگی مشترک خانوادم میگذره پرده ندارن🤣منم هیچ امیدی به یه ازدواج موفق ندارم