2777
2789
عنوان

بچه ها امروز یه چیزی دیدم قلبم داره آتیش میگیره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 27 پست
حال عمه ت چطوره؟پسر عمه ت واقعن همونطور بود که گفتین؟

مراسم کلا صبح یه عروسی جدا گرفتن برا پسر عمم دسته گل و ساز دهل و .... 

عمم خیلی حالش بده خیلیییی می‌گفت گریه نکنید رفیقای پسرم اومدن عروسیش برقصن چرا دارن گریه میکنن

متاسفانه تقریبا بله

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار♥️😴

روحش شاد دلیل فوتش چی بود😭

ممنونم 

با سرعت زیاد رفته بود زیر تریلی😭

من اصلاااااا باورم نشده انگار یه جور شوک بهم وارد شده نه میتونم ناراحتی زیاد کنم نه میتونم گریه کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مراسم کلا صبح یه عروسی جدا گرفتن برا پسر عمم دسته گل و ساز دهل و .... عمم خیلی حالش بده خیلیییی می‌گ ...

وا چرا ساز و دهل 

عزیزم اینکه رسمش نیست بع احترام متوفی معمولن سکوت می کنن ساز و دهل وسط عزا ....اخه مادر و پدرش مگه تحمل دارن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
وا چرا ساز و دهل عزیزم اینکه رسمش نیست بع احترام متوفی معمولن سکوت می کنن ساز و دهل وسط عزا ....اخه ...

ما هم مخالف بودیم خیلی تاثیر منفی داره روی حال روحی پدر و مادرش

ولی کلا یه رسمه توی شهر ما که ای کاش نباشه 

بهش میگن چمرونه غمگین میزنن برا جوانی ک فوت شده 

ای خدا اعصابم خیلی خورده من خودم صبح حالم خیلی بد شد اینا رو دیدم

وا چرا ساز و دهل عزیزم اینکه رسمش نیست بع احترام متوفی معمولن سکوت می کنن ساز و دهل وسط عزا ....اخه ...

سازعزامیزنن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
ما هم مخالف بودیم خیلی تاثیر منفی داره روی حال روحی پدر و مادرشولی کلا یه رسمه توی شهر ما که ای کاش ...

خدا رحمتش کنه. ببخشید برای دختر جوونم مراسم اینجوری دارین یا فقط پسرا؟

ولی خیلی زجر اوره، من جای مادرش باشم سکته میکنم خدا صبرش بده

خدا رحمتش کنه. ببخشید برای دختر جوونم مراسم اینجوری دارین یا فقط پسرا؟ولی خیلی زجر اوره، من جای مادر ...

ممنونم

یکی دو بار دیدم برای دختر جوان هم انجام دادن 

مادرش دیگه راضی شده بود جنازه پسرش سالم نیست😔

دیشب پاشد رفت غسالخونه بوسش کرده بود 

گفته بود اگه پسرمو نبینم تا عمر دارم یادم نمیره نذاشتین ببینمش

عمم می‌گفت شکمم یه جوری درد می‌کنه انگار دوباره دارم زایمان میکنم شکمشو با یه چیزی بسته بود مثل چی میپرید از این ور خونه به اون ور خونه😔

ما هم مخالف بودیم خیلی تاثیر منفی داره روی حال روحی پدر و مادرشولی کلا یه رسمه توی شهر ما که ای کاش ...

چه رسم عحیبی واقعن جمعش کنین ..وسط اون همه غم یعنی نی و ساز بزنن اخه 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻