2777
2789

ختم گروهی ۵ هزار صلوات هدیه به حضرت ام البنین❤️

دوستان برای حاجت روایی همه عزیزانی که در ختم شرکت میکنین خانم رو به دستان بریده پسرشون قسم بدین واسطه بشن و حاجتمون رو از خدا بگیرن🤲

هر تعدادی که میتونین صلوات بفرستین کامنت بذارین.

تا فردا اذان مغرب فرصت داریم.

هر کسی که حاجتمنده تگ کنین

گدای در خانه حسینم❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من صدتا میفرستم.الهی همه مون حاجت روا باشیم

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

واای خدایا من دیشب خواب علم حضرت ابوالفضل رو دیدم باورم نمیشه .‌.اول سلام دادم بر امام حسین جانم..بعدش یه نفر انگار نگهبان گفت برو تو من داشتم میرفتم ک علم رو دیدم با پارچه های سبز بسته بودن از روی پارچه بوسیدم رفتم تو بعدش ولی اونجا خونه عموم خدا بیامرز بود ک الان خالیه کسی نیس توش .دیشب اون پربازدید رو ک شوهرش از کما دراومده بود رو میخوندم ‌‌...چه تاپیک خوبی بود 

واای خدایا من دیشب خواب علم حضرت ابوالفضل رو دیدم باورم نمیشه .‌.اول سلام دادم بر امام حسین جانم..بع ...

وای چه خواب خوبی😭😭😭😭خوش به سعادتتون

کاش این خواب مقدمه ای باشه که امشب همه کسایی که این ختم رو برگزار میکنن حاجت روا بشن

یعنی میشه؟😔

گدای در خانه حسینم❤