2777
2789

کیا استفاده کردن؟؟؟

من به شدت لاغرم   خیلی خیلی لاغرم تا توو هر جمع مهمونی و عروسی میرم بعد سلام امکان نداره بهم نگن وای چقدر لاغری غذا بخور و از این چرت و پرتاااا😭😭😭

اعتماد به نفسم داغون شده از حرفاشون 

تاپیکا قدیمی درباره سیپروهپتادین خوندم 50% خورده بودن و راضی بودن 50% دیگه هم ناراضی بودن 

این آخرین راهمه😭🤧🤧🤧🤧

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️

گلم شیره انگور بخور بدون هیچ عوارضی قرص و دارو رو ول کن

منم لاغر بودم یه زمونی ولی خب اون موقع خوردم از ۴۳ کیلو رسیدم به ۴۷ 

توضیحات بیشتر خواستی در خدمتم 😊 نخواستیم همون قرصتو بخور 😁😂

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر رفتم  آزمایش دادم سالمه سالمم  

اشتهامم خوبه 

کلی مولتی ویتامین و شیرخشک و ژله و پودر جوانه گندم خوردم چاق نشدم که نشدم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

در حسرت 60 کیلو شدن مردممم

صورتم از بس لاغره شبیه معتادام  زیر چشام گود افتاده اصلا افتضاحم 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

قشنگ 10 سال پیرتر معلوم میشم عکسم قبلا اینجا گذاشتم همه سنمو 10 سال بیشتر از سن واقعیم گفتن و من خیلی دلم شکسته 😔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

گلم شیره انگور بخور بدون هیچ عوارضی قرص و دارو رو ول کنمنم لاغر بودم یه زمونی ولی خب اون موقع خوردم ...

قدت چنده؟؟؟  الان چند کیلویی؟؟؟ 

عزیزم اشتها رو زیاد میکنه ولی بشدت خواب آور بود واسه بچه هام و متاسفانه بعد قطع اشتها برمیگرده به حا ...

شما خوردی؟؟  وزنت موند یا نه؟؟؟ 

قدت چنده؟؟؟ الان چند کیلویی؟؟؟

۱۶۷ 

همون وزن موندم باید بازم بیشتر کنم کمبود وزن دارم 😂😂😂

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

من بعد از خوردن سیپروهپتادین علائم پلی کیستیکم شروع شدبدنمم افتضاح ترک خورده

وزنت برات موند یا نه؟؟؟ 

من توو بارداری به شدت بدنم ترک شد دیگه برام مهم نیست فقط چاق بشم مهمه 😔😔😔😔😔😔

۱۶۷ همون وزن موندم باید بازم بیشتر کنم کمبود وزن دارم 😂😂😂

الکی نگو واقعا با 167 47 کیلویی؟؟ خیلی لاغر بنظر نمیرسی؟؟؟ 

من 156 قد 48 کیلو وزن خیلی لاغرم مخصوصا صورتم 

شما خوردی؟؟ وزنت موند یا نه؟؟؟

خودم نخوردم بچه هام خوردن ، اما خب نمیتونی زیاد استفاده کنی ، باید بین دوره هاش وقفه بندازی ، وزن گرفتن اما بعد قطع اشتهاشون برگشت به قبل و بشدت براشون خواب آور بود

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
الکی نگو واقعا با 167 47 کیلویی؟؟ خیلی لاغر بنظر نمیرسی؟؟؟ من 156 قد 48 کیلو وزن خیلی لاغرم مخصوصا ص ...

سیپروهپتادین کم کم باید بخوری روز اول یکی سوم و کم کم نصف قرص و بخوری زیاده روی نکنی که مریض نشی