2777
2789
عنوان

سیپروهیتادین و چاق شدن🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 38 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الکی نگو واقعا با 167 47 کیلویی؟؟ خیلی لاغر بنظر نمیرسی؟؟؟ من 156 قد 48 کیلو وزن خیلی لاغرم مخصوصا ص ...

خوبی کهه

من قدم ۱۶۲ و ۴۷ کیلوم عاشق خودمم

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
سیپروهپتادین کم کم باید بخوری روز اول یکی سوم و کم کم نصف قرص و بخوری زیاده روی نکنی که مریض نشی

اره به یکی از دوستام دکتر داده گفته تا دوهفته اول نصف بخوری  بعد ول کردن هم گفته باید تا یه ماه یه روز در میون بعد دو روز در میون  بعد هفته ای یک    و مولتی ویتامین هم درکنارش بخوره بعد قطعش هم بخوره 

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️
من با بدنسازی چاق شدم ، سیپرو هم در کنارش می‌خوردم اینطوری نبود ک اشتهامو باز کنه خودم ب زور می‌خورد ...

قدت چنده؟؟؟ 

چجوری میخوردی؟؟؟ 

وزنت برات موند؟؟؟؟ 

خوبی کههمن قدم ۱۶۲ و ۴۷ کیلوم عاشق خودمم

خدایی بر من که اعتماد به نفس نذاشتن مردم طرف ما خیلی چاق میپسندن😔😔😔😔😔😔

الکی نگو واقعا با 167 47 کیلویی؟؟ خیلی لاغر بنظر نمیرسی؟؟؟ من 156 قد 48 کیلو وزن خیلی لاغرم مخصوصا ص ...

نه واقعا اونجوری نیستم ران پام تپلتره بدنمم برجستگی خودشو داره وزنم بره بالاتر بهترم میشم😁

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

نه واقعا اونجوری نیستم ران پام تپلتره بدنمم برجستگی خودشو داره وزنم بره بالاتر بهترم میشم😁

صورت چی؟؟ 

از من صورتم خیلی لاغر که پیر نشونم میده

شما با قد ۱۵۶ اگه ۶۰ کیلو بشی چاق حساب میای میدونستی؟

اره   خیلی دوس دارم تپل شم 🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠

الان فقط استخونام 48 کیلوعه از سی ن و با سن معافم 😭😔

خدایی بر من که اعتماد به نفس نذاشتن مردم طرف ما خیلی چاق میپسندن😔😔😔😔😔😔

ولشون کن ۱۰ کیلو چربی اینور اونور اویزون باشه خوبه؟

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
قدم 166 هستش آره موند خداروشکر روزی نصفی می‌خوردم ، ولی اینطور نبود ک اشتهامم بسته میشد ب زور می‌خور ...

چند ماه خوردی!؟؟ 

خوشبحالت. خیلی امیدوارم کردی🥲🥲🥲