2777
2789

خودم=

وقتی خواهرزادم بدنیا اومد ۹ سالم بود 

دومی که اومد ۱۲ ساله بودم 

با اون سن کم خودم تماما حواسم بهشون بود 

مای بیبی، شست و شو، فرنیشون، غذاشون تااا الان که بزرگه ۱۲ سالشه 

همه عاشقشونن تعریف از خودم نباشه خواهرم همش سرکاره خیلی وقتاااا شیفت شب بود من با دو تا بچه 

تب  که میکردن دکتر میبردم 

مدرسه میومدن مشق میگفتم 

شدم مثل مادرشون 

اونروز رفته بودن عروسی شاباش ریختن همه بچه ها ریختن سر پولا اینا دو تا عین جنتلمن نگاه میکردن 

الانم عموم بردشون بیرون گفته هر چقد خرید دارید بردارید هررر چی کارتون به پول نباشه 

یکیشون یه چیبس برداشته یکیشون هم هایپ 

گفتم پز بدم بهتون ببخشید پر حرفی شد😘🫢

شما هم بگید از کدوم رفتار بچتون عشق میکنید

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌🤣 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای روزمرگیم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لرستانی هستم 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر کوچیکم خیلی داداشش رو دوست داره ،هرخوردنی داشته باشه سهم داداشش رو کنار میزاره کم باشه میگه نصف کن واسه داداشم نصف کوچیکترشو بده بمن چون من کوچیکم 😂 کسی داداشش رو اذیت کنه خودشو جر میده ولی بزرگه اینجوری نیست🫤

پسر بزرگم همیشه مواظب برادرشه حواسش به غذا خوردنو خوابیدنو همه چیش هست با این که خودش ۱۰ سالشه

ای ننه😍

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌🤣 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای روزمرگیم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لرستانی هستم 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

منم خواهرام مثل بچه هامن 😂

اگه یه روز بچه دار شم بچه اولم حسابش نمی‌کنم 😂😂

رفتاری که خیلی دوست دارم

بزرگه از حق خودش دفاع می‌کنه و راحت حرفش رو میزنه

کوچیکه هم خیلی کوچیکه هنوز ولی هررچی بهش بدی تشکر می‌کنه

پسرای منم به پول کسی دست نمیزنن حتی تو عروسی البته این جز تربیت خودمونه شوهرم همیشه اون پولی که میخواد واسه عروسی هزینه کنه دو بسته بیشتر میگیره ،دست هر کدوم یه بسته پول میده اونا هم جنتلمن وار میشینن خودشون شاباش میدن😂

من که بچه مچه ندارم ولی دوست دارم آینده یه پسر نصیبم بشه ببرمش تو استخر بندازمش رو شونم شنا کنم باها ...

چرا اکثرا مردا پسر دوست دارن

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
از پسر بزرگترم.۱۶سالهعاشق چهره زیباشعاقل بودنبسیاررررر کتاب خونپسرکوچکترم.۱۱ سالهبسیارررر کتابخونخیل ...

چه کتابی بچه ها رو تربیت میکنه