2777
2789
عنوان

بیایین بگین برم‌خونه مادرشوهر یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 27 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا منم مادرم فوت شد نیومدن هم عروس هام و برادر شوهرام منم خیلی ناراحت شدم اون موقع ولی گفتم بالاخره اون ها هم از این اتفاق براشون میفته. و افتاد منم استوری هاشون دیدم و تسلیت نگفتم و شرکت هم نکردم اونا هم گله نکردن ولی قشنگ معلوم بود سخت شون چیزی نگفتن چون خودشون هم احترام نزاشتن که حالا احترام ببینن

چقدر سخت میگیری منم پدربزرگ مادربزرگم فوت کردن نه کسی تسلیت گفت نه ختم شرکت کرد منم واسم مهم نبود

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

اگر دوست نداری یا دلت نمیخواد خونشون نرو

اما اینکه توقع داشته باشی جاریات بیان مراسمتون برام عجیبه 

جاری نه فامیله ، نه دوست ، خانواده

صرفا به خاطر ازدواج با برادرِ همسرت ، همو میشناسید 

اگر در همین حد احترام بذارید بهم کافیه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من هم خودم هم مادرم شرکت میکردن تو مراسم هاشون

اشتباه کردی

الان تجربه شه برات که دیگه نری

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من چون خودم و مادرم اینا رفته بودیم سختم بود

آهان حالا که خودت و مادرت رفتی قضیه فرق داره

بهشون بفهمون که ناراحتی و دلخور 

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

منم سه روزه پسر خالم فوت کرده جاری هام خواهر شوهرم  نیومدن بموقش کسی ازشون بمیره نمیرم چیزی ک عوض داره گله نداره بیشعور رو اینجور مواقع میشه شناخت خاکتوسرشون فکردن برا خودشون پیش نمیاد!!!!محل سگ نمیدم و نمیرممممم 

جای ک احترام ادم حفظ نشه عزت ادم خفظ نشه مهم نیست

عزیزم. نمیشه قطع رابطه کنی با مادر و پدرش ،سیاست داشته باش... به جاش و به موقعش زهرتو بریز

سلام دوست قشنگم اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡