2777
2789
عنوان

برای ی زن غیر آرایشگری چه مهارتی پیشنهاد میکنید خیلی نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 19 پست
برای طراحی سایت ها و ساخت بات تلگرام یا اپلیکیشن ها یا بخش امنیت کلی چیزای مختلف داره بستگی به اون ح ...

خواستی فیلمای اموزشیشونو دارم تلگرام میتونم بفرستم برات..ولی اول بدونی چی میخای یاد بگیری ...شروعش شاید ی کم سخت باشه براتون ولی در کل درامد خوبی دارن

خواستی فیلمای اموزشیشونو دارم تلگرام میتونم بفرستم برات..ولی اول بدونی چی میخای یاد بگیری ...شروعش ش ...

عزیزم منی ک هیچی سر درنیاوردم از چیزایی ک نوشتی امیدی هست یاد بگیرم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم منی ک هیچی سر درنیاوردم از چیزایی ک نوشتی امیدی هست یاد بگیرم؟

از صفر اموزش میدن..ی کم پشتکار میخاد و تمرین کنی ...ولی نتیجه خوبی میگیری..اولش گنگه ادم حس میکنه متوجه نمیشه ولی کم کم تمرین میکین یاد میگیری دیگ انگیزه میخاد ولی درامدشون خوبه 

از صفر اموزش میدن..ی کم پشتکار میخاد و تمرین کنی ...ولی نتیجه خوبی میگیری..اولش گنگه ادم حس میکنه مت ...

آره خیلی بنظرم نامفهوم میاد ..خب طرف حساب ما کیا هستن تو این شغل؟دقیقا کاری ک میکنیم چیه 😬

آره خیلی بنظرم نامفهوم میاد ..خب طرف حساب ما کیا هستن تو این شغل؟دقیقا کاری ک میکنیم چیه 😬

بستگی ب حوزه ای ک میخای فعالیت کنی داره...من خودم میخام پایتون بخونم ایرانسل اگهی زده بود ...ولی من بلد نبودم بدون سابقه کارم بود.....ولی وردپری فروشگاهان بیشتر..بعد خیلی خوب  یاد بگیری  کارت خوب باشه رزومه خوبی جور کنی میتونی از کشورای دیگ هم کار بگیری درامد دلاری میرسی