یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آرایش داره افکت داره و خیلی چیزای دیگه بعد داری با صورت بدون آرایش خواب آلود الانت مقایسه میکنی!!!!؟
راست میگیااا منم یه لحظه شیطون گولم زد عاشقش شدم🤣
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
آرایش داره افکت داره و خیلی چیزای دیگه بعد داری با صورت بدون آرایش خواب آلود الانت مقایسه میکنی!!!!؟
من پیج این دخترو داشتم یه مدت
خیلی خوشگله
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره. اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست . اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه . اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره . اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه. اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن. اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
فک کنم باید رو کاربر ماه آسمون یا همچین چیزی بود ریپ میزدین
آره اشتباه شد ببخشید
😂😂😂ن اخه رفتم دیدن ی پسری بعد اینگه منو دید رفتارش عوض شد اعتماد ب نفسم کاسته شد
سلیقه ها متفاوته عزیزم ممکنه اون پسر سلیقش چیز دیگه ای بوده اما مطمئن باش یه روزی یه همسری نسیبت میشه که عاشق چهره و روحته