2777
2789
عنوان

روحم رو موقع خواب میبینم کسی مثل من هست

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 34 پست
چرا خی میشه توضیح بدی

ببین اینکه چقدرش حقیقته چقدرش خرافات بر من پوشیدس

ولی اینکه روح به کالبد بتونه برگرده یه مقداری انگار چالش بر انگیزه

و اینقدر این علم‌گنگ و پر از هشدار بود که من رهاش کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین اینکه چقدرش حقیقته چقدرش خرافات بر من پوشیدسولی اینکه روح به کالبد بتونه برگرده یه مقداری انگار ...

این اطلاعات رو از کجا آوردی تو گوگل در موردش تحقیق کنم چه چیزیو سرچ کنم

ببین اینکه چقدرش حقیقته چقدرش خرافات بر من پوشیدسولی اینکه روح به کالبد بتونه برگرده یه مقداری انگار ...

برای تو اوکیهوقتی چند بار بی خطر انجامش دادی؟استعداد فطریه خوش به حالتولی اگر یکی بخواد این ویژگی رو ...

باور میکنی پس شما؟ پس وجود داره درسته؟ من مطمئنم خودمم خواب نیستم، همه جارو میبینم، حیاطمون رو، بچه هامو همسرمو، همه چی سرجاشه، به هیچ وجه خواب نیست، واقعی هست 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

یادم نمیاد

۷ سال پیش بود البته بیشتر کتاب می خونوم از اونا فقط یه سری جزوه دست نویس باقی موندا که سراغشم نمی رم😁🤷🏻‍♀️

تو برو من خواهرم مثل تو بود میگفت روح خودمو و بقیه ارواح میبینم یه دعا براش کرد خوب شد الان دیگه اون ...

من ارواح دیگه ای ندیدم، ولی مطمئنم خودمم روح منه که میره تو حیاطمون و برمیگرده، اراده میکنم بیدار میشم

استعداد فطریکار ریسکی ایه هیج کس تنهایی انجامش نمی ده موقعی که باید یادش بگیره شما استعداد داری دیگه ...

عجب، اسم این استعداد چیه؟

من ارواح دیگه ای ندیدم، ولی مطمئنم خودمم روح منه که میره تو حیاطمون و برمیگرده، اراده میکنم بیدار می ...

خب اینم همین جوری بود اولش ما باور نکردیم بعد از چند ماه میگفت ارواح دیگه ای هم میبینم