2777
2789
عنوان

مرد بلاتکلیف

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 42 پست
من هیچوقت فاز اینا که یه پسر سرکارشون میزاره تحقیرشون میکنه دلشونو میشکنه اما باز میگن دوستش دارم و ...

ببین دلبر نازم اینجوری نگو یه وقت گرفتار میشی منم زیاد بقیه رو نصیحت میکنم

به تعداد موهای سرم پسر دورمه و جدی و محکم بهت پیشنهاد ازدواج و رابطه و عاشقی میدن ولی من دلم یکی دیگه رو میخواد

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
جلوی ضررو از هر جا بگیری منفعته کات کن بخادت میاد جلو جدیش میکنه

شرایطشو نداره

نه روحی نه مالی 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین دلبر نازم اینجوری نگو یه وقت گرفتار میشی منم زیاد بقیه رو نصیحت میکنمبه تعداد موهای سرم پسر دور ...

عزیزم من میشوتم پسری رو که بخواد چندسال منو تو آب نمک نگهداره واسه خودش 

عزیزم من میشوتم پسری رو که بخواد چندسال منو تو آب نمک نگهداره واسه خودش

کار شما درسته

منم کار درستو میدونم

یه وقتایی شرایطی میشه که از انجام کار درست ناتوانی،

عزیزم باهاش رابطه داشتی؟اگه بخاطر اینه ک نمیتونی دل بکنی درکت می کنم سخته ولی اگه نداشتی ولش کن عمرت ...

نه انگشت هم بهم نزده

دلم گیره همه چیز که رابطه نیست

خدتو با چیزای دیگ سرگرم کن چیزی ک بش علاقه داری خدتو ک سرگرم کنی ب مرور برات کم رنگ میشه کم کم فراموشش میکنی بری باشگاه ک دیگ خیلی بهتره مخصوصن زومبا . غم عالمو ب دوش نکش . میدونم غمگینی ، دپی ، داغونی ... اما آهنگ شاد بگوش ب خدت برس قربون صدقه خدت برو ب آیندت فکر کن ب هدفت ب زندگیت بدون آدمای فیک با دوستاتم زیاد برو بیرون اما دوستی ک ط رو یاد اون نندازه 

ما هر چی بگیم فایده نداره

شما این راه باید بری ‌‌و خودت سرت به سنگ بخوره

امیدوارم زودتر این اتفاق برات بیفته  و با پوست و گوشت و استخونت‌ تجربه کنی و درک کنی که نمیتونی کسی تغییر بدی و اون آدم عوض کنی...

مهربان باشیم   
از حرفم ناراحت نشو من سنی ازم گذشته بالای ۵۰ از نظر من اون مشکل روانی داره ولی تو دخترم رسماً دیوان ...

بله ایشون مشکلات روانی و عاطفی‌ زیادی داره درموردش تاپیک هم زدم خودشم تایید کرده. 

منم قبول دارم دیوانگی دارم میکنم

ما هر چی بگیم فایده ندارهشما این راه باید بری ‌‌و خودت سرت به سنگ بخورهامیدوارم زودتر این اتفاق برات ...

خودش میخواد عوض بشه خیلی داره تلاش میکنه ولی یه چیزاییش واقعا از فطرتشه 

🥲

خودش میخواد عوض بشه خیلی داره تلاش میکنه ولی یه چیزاییش واقعا از فطرتشه 🥲

بابام چند سال پیش یه حرفی بمن زد در مورد یه خواستگارم.... شاید بهت کمک کنه. گرچه هنوز فکر میکنم باید با پای خودت تجربه کنی....

بابام گفت به حرف و میخوام این بشم. داریم این کار میکنم. دارم این میشم. این میخرم اون میسازم گوش نکن. ببین طرف الان همبن امروز چی تو چنته داره. حرف باد هواست. الان چی داره طرف ؟ (مالی نه همون روحی روانی) برای شما که بدتر. ۵ سال تلاش کرده....

تو تو ظاهر منطقی هستی. ته دلت منتظر یه معجزه هستی که یهو از فردا صبح متحول شه. اما متاسفانه این اتفاق نمیفته. فقط شما بابد اینقدر رنجیده خاطر چی که خودت تموم کنی....

مهربان باشیم