2777
2789
عنوان

مرد بلاتکلیف

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 42 پست
خب همون مدلی ادامه بدهوقتی بفهمه میخوایش کم محلی میکنهیه جوری رفتار کن انگار نمیخوای و ترس از دست دا ...

عزیزم نمیشه

تازه دوباره بعد 9 ماه کانکت شدیم

من برم اون از دوری من بمیره نمیاد دنبالم 

همچین آدمیه 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
عزیزم نمیشهتازه دوباره بعد 9 ماه کانکت شدیممن برم اون از دوری من بمیره نمیاد دنبالم همچین آدمیه

خب به چه دردت میخوره همچین آدمی که براش مهم نیستی گل؟

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب به چه دردت میخوره همچین آدمی که براش مهم نیستی گل؟

عاشقشم بدون هیچ دلیلی

هزار دلیل دارم که بذارم برم ولی عاشقشم 

خودم بقیه رو نصیحت میکنم ولی کسی ک گرفتار شده میفهمه چی میگم

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

دوستان تاپیک اخرم گزارش بزنین ،لایک کنید براتون حمد بخونم🙂

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

من هیچوقت فاز اینا که یه پسر سرکارشون میزاره تحقیرشون میکنه دلشونو میشکنه اما باز میگن دوستش دارم و بدون اون نمیتونم زندگی کنم و از این خزعبلات رو نمیفهمممممم

عزییییز مشکل روانی داری آیا؟؟ خوشت میاد بهم ظلم و بی محلی کنن؟ خوشت میاد سرکارت بزارن ابزار سرگرمی باشی؟؟

عاشقشم بدون هیچ دلیلیهزار دلیل دارم که بذارم برم ولی عاشقشم خودم بقیه رو نصیحت میکنم ولی کسی ک گرفتا ...

خودت نابود میشی

دل بکن برو

اون بیرون آدمای زیادی هستن که قَدرت رو میدونن

امیدوارم هرچی که میخوای همون بشه❤️

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
چیزی نمونده یه چند سال دیگه تحمل کنی ان شاالله تو بهشت جشن عروسی میگیرین

ببین دیشب میگفت میخوام دنیا آزاد برای تو و دخترمون درست کنم با دنیا عوضت نمیکنم

امروز میگه به خودم نا امیدم چه برسه بخوام آینده واسه تو

خسته شدم 

ببین دیشب میگفت میخوام دنیا آزاد برای تو و دخترمون درست کنم با دنیا عوضت نمیکنمامروز میگه به خودم نا ...

حرف باد هواس

برو مشاوره

با ادمای عاقل مشورت کن

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی