2777
2789
عنوان

شب وفات حضرت ام‌البنین🖤صد سوره نصر میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 92 پست
نمیدونم واقعا پرژک اونقدر ذکر و دعا میخونم ولی هیچ اتفاقی نمیفته گاهی میترسم اعتقادمو از دست بدم😔😔 ...

بنظرم تو‌سرکار نمیری،یه دفه ای میری خونه ی بخت،با شازده ی سوار بر اسب سفید،همه مشکلاتت یه دفه ای حل میشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@مامانبزرگپانیذ @مامان،مهدیار @در_انتظار_تو @مائده6525221 @نور_آینده 🤲🏻🖤

خیلی ممنونم گلم 

سلامت و حاجت روا باشی به حق خانم ام البنین

التماس دعا دارم برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان و سلامتی و آرامش و عاقبت بخیری خودم بچه هام و عزیزانم ممنونم 🤲

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
بنظرم تو‌سرکار نمیری،یه دفه ای میری خونه ی بخت،با شازده ی سوار بر اسب سفید،همه مشکلاتت یه دفه ای حل ...

هعی خواهر 

من تا این سن یه دونه خواستگار هم نداشتم🥲🥲🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
هعی خواهر من تا این سن یه دونه خواستگار هم نداشتم🥲🥲🥲

یه دونه میاد خودش میاد،اصل کاری😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
@گلییییی_خانم@ایلیوس @کاکرویوگا @مرواریدجووون @یاس۱۳۵۸ 🤲🏻🖤

قربونت برم انشاله خودتم حاجتروا بشی منم یه تسبیح صلوات برا حاجترواییت میفرستم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

به اسم کاربریم دعا کنید مشکلمون حل بشه

چشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
سلام عزیزم منم برات خوندم ممنونم که به یادم هستی انشالا حاجتروابشی خوش قلب

💚💚💚

یه دونه میاد خودش میاد،اصل کاری😁

چی بگم والا 🥲🥲🥲

قربونت برم انشاله خودتم حاجتروا بشی منم یه تسبیح صلوات برا حاجترواییت میفرستم

زحمت نکشید لطفا

من تگ میکنم بگم به یادتونم💚💚💚

زحمت نکشید لطفامن تگ میکنم بگم به یادتونم💚💚💚

عزیزم من اگه بتونم برا حاجترواییتون دعا کنم تازه نتونستم لطف شما رو جبران کنم چون شما بی دلیل محبت داری پس برام زحمتی نیست

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم