2777
2789
عنوان

حسودی ب خواهر شوهر و جاری

152 بازدید | 10 پست

شب یلدا قرارن برا خواهر شوهرم یلدایی بیارن ماهم برا جاری یلدایی ببریم

خواهرشوهر و جاریم گل ب گلن

از قبل شنیدم میخان لباس قرمز بپوشن و از این حرفا

ب عنوان جاری و زن داداش

منم قصدم این بود ک ی لباس قرمز شیک بپوشم با دخترم و شوهرم ست کنیم

اینکارو بکنم بنظرتون ممکنه فک کنن حسادت کردمـ

یا نپوشم ?

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قرمز و سبز اونا خیلی خزه بنظرم چون همه میپوشن یه رنگ متفاوت مثل نسکافه ای مشکی یا سفید اینا انتخاب کن ست کنین خیلیم شیک و باکلاس حرف و حدیثم پشت سرت نباشه

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

فکر نمیکنی این کارا و این مدل لباس پوشیدن خز شده؟!؟!!چقدر چشم و هم چشمی داریدواقعا روتون میشه؟!!!🤣� ...

چه ربطی داره

خانواده شوهرم کلا این مدلین هر دورهمی لباس میپوشن

منم صد درصد لباس میپوشم برا شب یلدا فقط در مورد رنگشن نظر خواستم

اصلاهم ربطی ب حسادت و چشم و هم چشمی نداره

ببین جیگر برای دخترت لباس یلدایی بپوش شوهرت لباس عادی بپوشه خودتم بنظرم یلدایی جالب نیس مخصوصا قرمز😶 نهایتا شال سبز با شومیز ساتن مشکی شلوار گشاد بلندتر بپوش شومیز اگر نخریدی یا مهره دوزی چیزی داشته باشه یا ساتن باشه یا مخمل باشه 

دست خالی نرو حتما یه چیزی ببر و خنده رو و خوشحال 😍خوش بگذره

ن عزیزم نمیگن حسود هستی چون شب یلدا اکثرا همین قرمز و این حرفا میپوشن اما چون نظر خواستی از نظر من با کلاس نیس اگرم خواستی قرمز بپوشی حتما شومیز قرمز بپوش شال و شلوار مشکی شومیزم ساده باشه شلوارتم گشاد باشه یا راسته باکلاس تره