2777
2789
کدوم شهری؟؟ من آبادانمطرحی داشتیم از خرم اباد اومده بود ابادان ازش پرسیدم چرا اومدی اینجا گفت اینجا ...

ابادان و کارون رو میدونم چون اینا نرس معمولی حساب نمیشن ماموریتی براشون حساب میشه ولی دوست خودم ایلام هست تعرفه ۱سال عقبن و علنا وقتی دوستم طرحش تمام بشه بهش کارانه دیگ تعلق نمیگیره و اضافه کارم ۸ماه عقب شهر خودمم همین بساطه شهر به شهر و استان به استان فرق داره ولی بازم میگم هیمنم اعتراضاتو بیشتر میکتع که چرا یه شهرو باید انقدر بدن و بقیرو کم!!! و اینکه تهران رو میدونم کارانه و تعرفه رو مرتب میدن بقیه رو امار رسمی دارم همه عقبه کارانه و اضافه کار 

💫💫 
برو ناله نفرین کن پیرزن

خداروشکز پیرزنم ولی احمقی نیستم ک عین کبک سرشو کرده زیر برف و نسبت ب ظلمی ک نسبت ب پرستاری میشه بی اعتنایی و میگه همکاران دروغ میگن درباره حقوقشون و وضع خیلی خوبه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای وای دقیقا میدونم چی میگی دوست دارم جیغ بزنم هی میگن هیچیش نیشت بعد فکر میکنن ما خریم پرونده بیما ...

طرف سابقه سکته قبلی داشته می‌پرسی بیماری قبلی چی داشتی میگه سالم سالمم😂😂😂 حتی بیماریاشونم گردن نمیگیرن

به نظرم به کادر درمان کم کمش باید ۵۰/۶۰تا بدن

همسر دوستم تهرانه دوجا کار شبا نمیخوابه و فشار چشمم گرفتتش ۵۰تومن میگیره پسر بیچاره برای خرج عروسیش مجبوره دوستمم نرسه ۲۷ اورژانس تهرانه با روزانه ۵تا اینتوبه و ۱۲ تا بیمار بدحال 

💫💫 
کثافتکاریاشو مردم میکنن ک میرن روابط داغون و هر روز با یکی و ... ایدز میگیرن اونوقت ما با خون گرفتن ...

درکت می کنم عزیزم 💔 

امیدوارم بهترین شرایط کاری و زندگی براتون پیش بیاد ❤️💙

ابادان و کارون رو میدونم چون اینا نرس معمولی حساب نمیشن ماموریتی براشون حساب میشه ولی دوست خودم ایلا ...

نمیدونستم همچین وضع اسفناکیه🫤🫤

انشالله اوضاع اونقدری خوب شه که کسی مجبور به دو جا کاری یا مهاجرت نشه و همنیجا زندگیشو بسازه

ابادان و کارون رو میدونم چون اینا نرس معمولی حساب نمیشن ماموریتی براشون حساب میشه ولی دوست خودم ایلا ...

تهران خب سریع جیغ جیغشون ب هواست میترسن ازشون ولی شهرستان رو کاری ندارن چقدر نمازی شیراز اعتصابات کرد ب هیچ جا نرسید

همسر دوستم تهرانه دوجا کار شبا نمیخوابه و فشار چشمم گرفتتش ۵۰تومن میگیره پسر بیچاره برای خرج عروسیش ...

منم شوهر دوستم دوجا کاره یک هفته ب یک هفته نمیره خونشون نابود شده بنده خدا.مردا ک‌ واس خرج زندگی مجبورند دوجا کار باشند

عزیزم بالخره بهتون کارانه رو میدن حالا دیر یا زود ولی میدن بعد با کارانه ۲۰ به بالا میشه

ببین من هرروز ۵تا اینتوبه دارم بدحال و ۲تاشون هپاتیت دارن وقتی ۹ماه عقبه من طرحی علنا ۹ماه حقم ضایع شده و وقتی بخوام برم دیگ پول اون ۹ماه رو به من نمیدن که هرورز دارم ۵تا مشاوره بین بسمارستانی رد میکنم و خون و پلاکت میزنم و این یعنی ۹ماه در راه رضای خدا کار کردم چون پایه رو فقط گرفتم که اونم مالیات کم میشه ازش چرا باید راضی باشم ؟؟

💫💫 
پشام چه بل بشوییه

خیلی کثافت خونست از لحاظ روحی چون همه عصبین اون بالاییم دارن خودشون واسه پول میکشن بیمار بیچارمون گوسفند فروخت تا تونست پول عملشو و سکه های دکترو جور کنه اخرشم نارسایی قلبی داشت فوت کرد و هیچی به هیچی 

💫💫 
ببین من هرروز ۵تا اینتوبه دارم بدحال و ۲تاشون هپاتیت دارن وقتی ۹ماه عقبه من طرحی علنا ۹ماه حقم ضایع ...

ما فقط باید در راه رضای خدا کار کنیم و سکوت کنیم و خفه خون بگیریم و ملت همینطوری بیان ب ما توهین کنن بعد میگن چرا پرستارا مهاجرت میکنند اومدن آزاد سازی مدرک گرون کردن مهاجرت کم شه ولی بازم دارن میرن تا چند سال دیگ ک همه رفتن یهو خوردن ب بحران میفهمن

همسر دوستم تهرانه دوجا کار شبا نمیخوابه و فشار چشمم گرفتتش ۵۰تومن میگیره پسر بیچاره برای خرج عروسیش ...

دو جا کاری بعد یه مدت ادمو از پا میندازه

تو شهرای بزرگ کارشناس زخم شدن خیلی جوابه میگن درامداشون خوبه

به نظرم به جا دو جا کاری باید رفت تو کار زخم یا کارای متفرقه مثل کاشت موو ابرو اینجور کارا

الان بیمارستان شرکت نفت ابادان به نیروی پیمانکاریش (نه رسمیش)  داره ۴۵/۵۰تا میده

رسمیاش ببین دیکه چقد میگیرن😂

نمیدونستم همچین وضع اسفناکیه🫤🫤انشالله اوضاع اونقدری خوب شه که کسی مجبور به دو جا کاری یا مهاجرت نش ...

اره اگه میخوای نرس باشی که حقتو بدن فقط یا جای ماموریتی کار کن یا تهران البته اونم عذر میخوام این حرف رو میزنم پاره میشی ولی خو دیگه حقوق خوبه دوست من گاهی وقتا فشارش میوفته میره زیر شرم با اینکه دختر قوی ای هم هست و حدودا ۳ماهی بود افسردگی گزفته بودش چون چند بار حدودا ۱۸ اینتوبه بهش سپررا بودن ۱۸ ایتتوبههههههه😭😭😭 

💫💫