یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به نظرم اگه قوی هستی از لحاظ روحی و خواب کم برات اوکیه برو چون راستشو بخوای خیلی دیدم که رزیدنتا هر بخشی چقدر تحقیر میشن و بیچاره ها باید با لبخند کارشونو انجام بدن امروز همین اتفاق واسه رزیدنت نفرولوژی افتاد بیمار ما عفوتی شدید بود و عفونتش تو زمین پخش شد پای اتند رفت رو عفونت به رزیدنت گفت احمق مگه کوری بهم نگفتی اون پسرم بیچاره ۳۰و خورده ای سال داشت جلوی ما چقدر سرخ شد و گفت ببخشید استاد این نمونه ای از رفتاراست البته با ما نرسام هیمنجور رفتارا رو غیر مستقیم بعضی اتندا دارن و اینکه از لحاظ خواب با شرایط پرستاری یکیه شیقتا و بعضا کشیکای ۲۴ساعته هم هست فک کن چند سال باید از خواب و خوشی بزنی تا تازه بتونی تخصص بگری و ایا بگیر نگیر داره واست ؟ چون قطعا هر تخصصی مافیا داره و تل اونا اجازه ندن بیماری واسه شما نمیاد ما خودمون اتنداموت مافیای قلب شهرمونن و علنا بدون اونا متخصصای جوون بیماری ندارن از لحاظ درمان
کلا بیمارستانای دولتی ی بمب ترکیده توش با مریضای ب شدت بدحال سرتو میکنی اونور یا میری یچایی ایستاده ...
وای وای دقیقا میدونم چی میگی دوست دارم جیغ بزنم هی میگن هیچیش نیشت بعد فکر میکنن ما خریم پرونده بیمارو نمیخونمی یهو میبینیم بسمار سابقه عمل قلب باز و برداشتن تومور حتی از مثانه داشته که چی اگه اتفاقی افتاد بندازن گردن بیمارستان و جمله معروفو بگن که اره پرستارا کشتن خانوادمونو طرف قندش اومد تو بخش ۸۰۰ بود ۸۰۰!!!!!!!!! بعد ازش میپرسم مدرت دیابت داره میگه نه چرا مریضی میچسبوتی به بابام😭😭😭