2777
2789
ملکه مگه نباید زن باشه؟بسم الله🫣

نمیدونه با خودش چند چنده

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

همینطوری سرگرمی

می‌تونی این سرگرمی کنار خانواده‌ی خودت داشته باشی نه این‌که از خانم‌های سایت بپرسی

خیلی خجالت‌آوره که با سن خر پیر لازم باشه بدیهیات رو بهت یادآوری کنن 

京香水月

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل خاصی نداره😐😐😐😐

عزیزم جدای این اسم کاربریش و تاپیکاش و اینا و...

مشکل موضوع تاپیکش چیه؟؟

خب پرسیده چی میپوشین

درک نمیکنم ایرادشو

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

مرد نيست تاپيكاي قبلش و ببينين مشخصه زنه جديدا نميدونم چرا برعكس شده خانما خودشونو جاي آقا جا ميزنن ...

اتفاقا منم یه کاربری رو میشناسم که طرف واقعا خانمه با کاربری آقا اومده 

نی نی سایت شده سرزمین عجایب

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊