2777
2789
عنوان

وقت سلام به امام رضا(ع)و امام حسین (ع)و صاحب الزمان (عج)

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 30 پست
@کاکائو_تلخ۹۹ @یسناسادات @آذر_57 @لیلی_آگان @سمین76

ممنون مهربونم

حاجتروا شی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@marpary @حالابماند @ملکه_قصرشرقی @zmstani @باران1330

ممنون 🌹

آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد، ای وطن عزیزم🇮🇷♥مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفرج ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون .امام حسین (علیه السلام) خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر

@mi84 @کیک_عسلیی @najmekhatoon @مصدقیان @دختربلورین

سلام به خدای عزیزم

سلام بر حضرت مادر سلام بر عباس شهید سلام بر رسول الله سلام بر حیدر کرار سلام به حسین شهید سلام به کریم اهل بیت سلام به صاحب الزمان سلام به غریب الغربا امام رضا سلام به صاحب الزمان

سلام بر ام البنین عزیز و داغدیده

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
@سوژه @mehtajon @parnia1402 @silver_star25 @elsa77na

خخیلی التمااس دعا

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊

سلام بر حضرت مادر سلام بر عباس شهید سلام بر رسول الله سلام بر حیدر کرار سلام به حسین شهید سلام به کریم اهل بیت سلام به صاحب الزمان سلام به غریب الغربا امام رضا سلام به صاحب الزمان

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
@mi84 @کیک_عسلیی @najmekhatoon @مصدقیان @دختربلورین

ممنون که هنوز به یادمی عزیزم🥺🔮 من یه مدت بخاطر دانشگاه نمیام سایت تروخدا برام دعا کنید 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

@faeiiiii @velakat82 @لواشک_خیلی_ترش @خانم_کوچولوی_سعیدم @derakhshan1300

یا امام رضا 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

@کاکائو_تلخ۹۹ @یسناسادات @آذر_57 @لیلی_آگان @سمین76

سلام عزیزم ممنون بابت دعوتتون 

عاقبت بخیر باشید ان شاءالله

السلام علیک با ابا عبدالله الحسین

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا

السلام علیک یا صاحب الزمان

التماس دعای فرج🌹