2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان اینکارا درست میاید عکس غذاهای رنگ وارنگ خوشگل خوشمزتون رو میزارید من الان دلم میخواد وااااااااای  😋😋😋🥲🥲🤭🤭

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

ما دونر مهمون همسر🥰

عه واییییی شما امدی توی تایپک من خیلی خوشحال شدم برعکس امروز داشتم پایپک هاتونو میخوندم خیلی حالم خوب شد با عکسای که گذاشته بودین

دختر بودن زیبا ترین غم دنیاست🙃

ما کوکو سبزی داشتیم با ترشی شور 😋😋😋

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
اخ اخ چه دلبره 😍😍😍 نوش جونتون

مررررسی فداتشم 🥰😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عه واییییی شما امدی توی تایپک من خیلی خوشحال شدم برعکس امروز داشتم پایپک هاتونو میخوندم خیلی حالم خو ...

😘🤩🥰😍😍 قربونت برم🥰🥰 مرررسی خوشحالم ک ب تاپیک هام سرزدی مهربون

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نوش جونتون چجور میخورید اینو ؟سخت نیست خوردنش

من که سعی‌میکنم‌ خیلی خانومانه با چنگال بخورم و نون و تکه کنم😁😂 ولی همسر‌، به روش مردونه و بلعیدن و گاز زدن🤣

من که سعی‌میکنم‌ خیلی خانومانه با چنگال بخورم و نون و تکه کنم😁😂 ولی همسر‌، به روش مردونه و بلعیدن ...

نوش جونتون 

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید