2777
2789
عنوان

ببینید نامزدم بخاطر پدر مادرش بهم چی گفت😭💔 اسکرین پبامش

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 33 پست
از رابطتت با خانواده و خودش خبر ندارمولی به هرکسی میگفتی بهش برمی‌خورد. بد گفتی قبول کن اشتباهت. اون ...

من باهاش بد صحبت نمی‌کنم ولی وقتی دیدم سر یک کلمه اینطوری به من پرید خیلی ناراحت شدم مثل خودت جوابشو دادم و بعدش هرچی سعی کردم آروم بهش بگم خیلی تند رفتی قبول نکرد که نکرد گفت حقته 😔

:))
حرفت بد بوده عزیزم ، حوصله چرندیاتشونو ندارم یعنی حرفهاشون چرنده دیگه حرف چرند هم مال ادم چرندهخط قر ...

بله درسته می‌دونم اشتباه کردم ولی واقعاً انقدر تند رفت دلم شکست 😔💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب تو از چرندیادت مادر و پدرت به شوهرت نمیگی؟ 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

سیاست داشته باش 

منم از پدر شوهر و مادر شوهرم متنفرررررررررررم ولی میزارم همیشه اونا خودشونو جلو شوهرم خراب کنن .. من هیچوقت بهشون بی احترامی نکردم 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

حق داشته . ی‌ک کلمه یوده ولی درباره پدرمادرش بوده ها!حالا مطمعنم اون به خودت درباره مامان بابات بگه ۲تیکش میکنی . نباید اونجوری میگفتی . ینی چی بخاطر پدرپادرت تو روی من وایمیسی! واقعا هرکسی جایگاه خودشو داره شما احترام خودتو داری اوناهم . اگرم روزی حرفی زدی به پدرمادرش چیزی بهت نگفت اتفاقا باید بترسی ... مردی ک به خانوادش وفانکنه به شمام نمیکنه

حرفت واقعا زشت بوده عزیزم انتظار داشتی چه جوابی بده وقتی به خونواده ش توهین کردی اگر همین حرف رو ایش ...

ناراحت می‌شدم ولی اینکه انقدر تند برخورد کرد واقعاً درست نبود واقعا دلم شکست خب می‌تونست یکم آروم‌تر بگه 💔😔

ناراحت می‌شدم ولی اینکه انقدر تند برخورد کرد واقعاً درست نبود واقعا دلم شکست خب می‌تونست یکم آروم‌تر ...

خب اونم توقع نداشته از شما ک همچین بی احترامی بکنید معلومه که عصبانی میشن  

به نظرم وقتی این حرف رو زدی باید معذرت خواهی میکردی 

و قبول کن اشتباه کردی 

برای چی من فقط یک کلمه گفتم تازه منظورم چیز دیگه‌ای بود خیلی تند بهم پرید اون

خانوم معیار بی احترامی به پدرو مادر یه نفر یه کلمه و دو کلمس؟

بعد اون از کجا بدونه منظور تو جیه؟الان من بهت فحش بدم بگم نه منظوزم جیز دیگه ای بود ازم می پذیری؟تازه من غریبم ببین چقدر ناراحت شده بعد تازه اومده ازتم عذر خواسته آخه چراا؟؟؟