2777
2789

تاپیکای قبلی م هست که به مامانم گفتم ی مدتی با ی پسر بودم مامانمم گیر داده بذار خواستگاراتو راه بدم ک بدونی ارزش ت خیلی بالاتر از اون پسر لاشیه س ک باهاش بودی🗿🗿🗿

ولی من نمیخوااااام من تازه از سرم افتاده دارم درس میخونم

برم دانشگاه اونجا ایشالا شوهر پیداکنم🗿😂💔

ب مامانم چی بگم ولم کنه؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه بهتر از اونی ک رئیس شرکت بود و ردش کردم فک نکنم کسی باشه😂💔

رییس شرکت رد کردی؟😂😂

خب تو از کجا میدونی شاید واقعا خوب بود 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
رییس شرکت رد کردی؟😂😂خب تو از کجا میدونی شاید واقعا خوب بود

اره مامان شم چند بار زنگ زد اومد دم خونمون ک پسرمن خیلیییی خوبه به مامانم گفت به همسرتوت بگید برن شرکت ببینن شرایط شو که چقد پسر کاریه🗿

خیلی کلاس میذاشت مامانش سن شم ۱۰سال اختلاف سنی داشتیم درسم داشتم 

قسمت نبوده دیگه

اره مامان شم چند بار زنگ زد اومد دم خونمون ک پسرمن خیلیییی خوبه به مامانم گفت به همسرتوت بگید برن شر ...

عهه🥲😂

البته ۱۰ سال بنظرم زیاد بوده

و صددرصد درست مهم تر

تصمیم درستی گرفتی👌🏻

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
چطور پس دوس پسر داری

دوس پسر چیی🥲ی رابطه لانگ مجازی بود ۱ماه هم نشد دیدم داره ب درسم لطمه میخوره بهش وابسته م داشتم میشدم خب کات کردم عذاب وجدانم داشتم...

من ۱۹سالمه این اولین پسری بود ک باهاش بودم

حضوری ی پشه نر از کنارن رد نشده:))))