2777
2789
عنوان

پسری که برام گریه میکنه رو زیاد دوس ندارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 31 پست
واقن؟؟؟

به امام حسین 

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس از کجا بفهمم دوسم دارع

ببین من تجربه همچین چیزیو داشتم هیچ وقت ب گریه و زاریو بردنت سر مزار شهید و نذرو این چیزا توجه نکن کسی که بخوادت قشنگ بدون هیچ حرفی بهت میگه شمارع پدرتو بده بدم خانوادم زنگ بزنن بیان خاستگاری لابد بهم میگی خب الان شرابطشو نداره اونم همینو بهم میگفت برام سر سجاده دعا میکرد بهم برسه ولی میگفت شرایطشو ندارم فعلا منم نشستم ب پاش تا ب گفته خودش شرلیطش درست بشه شرایطش ک درست شد منو بی محل کرد رابطه رو کم رنگ کرد بعدم ب خواست ننش رفت دختر خالشو گرفت اون الان کجاست؟عروسی کرده سر زندگیشه با عشقش منم با ۲۵ سال سن نشستم خونه با قلب شکسته و بدون خاستگار

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

دوستان تاپیک اخرم گزارش بزنین ،لایک کنید براتون حمد بخونم🙂

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
اینو فاکتور میگیرماما از لحاظ مالی،ایده آل نیست🥲💘

خب سنش کمه

معلومه تو این سن چیزی نداره 

وضع خانوادش چطوره؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

به گریه زاری اینا توجه نکن.

پیشش بودم بخاطر مشکلات خانوادگیم میخواستم ازش جدا بشم با دوتا دستاش صورتمو گرفته بود زل زده بود تو چشام و در پهنای صورت گریه میکرد 

چند ماه بعدش فهمیدم بهم خیانت کرده

سه ماهه داریم میمیرم 

تا فهمیدم هم جا گذاشت رفت

چقد خوشگلی🥹❤️‍🔥

شرایط مشابه داریم

پسری که از هیچ نظر میارم نبود خیلی کارا کرد که باهاش باشم و اشتباه من این بود آخرش نرم شدم ولی دیدم هرچی بیشتر بگذره جدایی براش سخت تر میشه و عذاب وجدان من بیشتر

یه شب نشستم نماز خوندم  از خدا خواستم کمکم کنه چون واقعا دست بردار نبود و همون شب تموم کردم و هیچ جوره جوابشو ندادم

قبول کن خودتم مقصری که موندی تو رابطه ای که نمیخوایش

کاربر قدیمی