2777
2789

با یکی دو ماهه حرف میزنیم قرار شده بیان خاستگاری . حالا میگه قبل از خاستکاری رسمی خودمون دوتا یه بار بیرون بریم کافه ای جایی حرفامونو بزنیم. ما قبلا همو دیدیم ولی نه ب عنوان رابطه عاشقانه‌.از بین حرفاش حس میکنم برام کادو گرفته. شایدم ی انگشتر نمیدونم حدس میزنم فقط. حالا موندم که این قرار اول من باید چیزی براش بخرم؟ یکی میگفت شکلات کادویی کوچیک. ولی کوچیک و فانتزی نیست همه بسته های بزرگن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مخصوص پوست چرب استفاده میکنم

قشنگ ابرسانی میکنه دیگ؟

چن میگیری گلم

خیلی ناراحتم ک پوستم زود افتاد 

زوده برا ۲۷سال چروک بخاطر،خشکیوو بی ابی

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

پوست صورتم بقدری بی اب و خشکه و رستم بزنی چروک میشههیچ ابرسانیم جواب نداده دبه دبه ابم بخورم بی فاید ...

ایشالا اونطور که میخوای بشه ، متاسفانه چیزی نمیدونم 💔

نازنین خانم هستم :)))

قشنگ ابرسانی میکنه دیگ؟چن میگیری گلمخیلی ناراحتم ک پوستم زود افتاد زوده برا ۲۷سال چروک بخاطر،خشکیوو ...

آره خیلی خوبه،برو داروخونه های درست حسابی شاید پیداش کنی، در هر صورت اگر هم نبود، یک آبرسان مخصوص پوست خشک بگیر ترجیحا هم خارجی باشه.

اگر دیگه هییییییچی پیدا نکردی و به جیبت نخورد و خواستی ایرانی بزنی فقطکرم بادام از برند شون رو بگیر، چه کاسه ای چه تیوپی،درمان میکنه،تو ایرانیا از همه بهتره.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
روز تخمک گزاری مو میتونین حساب کنین ؟ ۲۱ آذر تموم شده پریودیم چندم میشه روز تخمک گزاری ؟

برنامه هرلایف رو نصب کن عزیزم برای خانوما خیلی کاربردیه حتی سوالات رو هم میتونی بپرسی 

نازنین خانم هستم :)))