2777
2789
عنوان

امروز پسرمو بردم گفتار درمانی

93 بازدید | 8 پست

گفت فقط تلفظ حروف را مشکل داره وباهوشه خیلی 

تاپیک اسکرین شات پیام معلم پسرم را بخونید 

الان من نمیدونم کدوم راست میگه. گفتار یا معلم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین   پیش دبستانی رو اصلا جدی نگیر 

البته کاملا مشخص بود معلمش هیچ سواد و تجربه ای نداره 

پسر من پیش افتضاح به معنی واقعی کلمه بود  از همه عقب تر بود  اما کلاس اول که رفت یدفعه انگار مغزش در اومد  شد شاگرد اول کلاس  جوری که معلمش می‌گفت هیچ کاری بامن نداره  یعنی درس از دهن معلم در میومد این یاد می‌گرفت   تو ریاضی که اصلا نیازی به توضیح اضافه نداشت 

بعضی بچه ها کمی دیر تر از حال و هوای بچه گی خارج میشن 

توجهی به حرف معلمش نکن  بگو بچم مشکلی نداره مدلش اینه  کاری من خودم کردم

ببین پیش دبستانی رو اصلا جدی نگیر البته کاملا مشخص بود معلمش هیچ سواد و تجربه ای نداره پسر من پیش ...

به خدا من موندم به حرف کی گوش بدم البته خودم معلمم ومیدونم معلمش فوق بیسواد

به خدا من موندم به حرف کی گوش بدم البته خودم معلمم ومیدونم معلمش فوق بیسواد

خوب دیگه   پس نگران چی هستی 

پسرم کلاس اول معلمش گفت شاید گفتار درمانی نیاز داشته باشه  حالا یه مدت بعد مشخص میشه   یک ماه بعد گفت نه مدل حرف زدنش اینه  بچه‌گانه حرف میزنه    چون معلمی بود که ۳۰ سال فقط سابقه کلاس اول داشت