2777
2789
عنوان

کار خونه

95 بازدید | 16 پست

بچه ها من دختر خونوادم.  تو انجام کارای خونه خیلییییی تنبلم.  

از بچگی مامانم اجازه نمیداد هیچ کاری کنم هر وقتم کاری میکردم به جا تشکر نقد و اینجور چیزا میشنیدم. 

الان شاغلم بیستو خورده ای سالمه خواهر برادر کوچیک دارم 

در کل خونوادم کمک مامانم نمیکنن و اینجورین که هردکار شخصی انجام بدن بعدش جمعو جور نمیکنن

واقعیتش خود مامانمم زیاد اهل کار خونه نیس.  نهایتش کاریم بکنه ظرفی بشوره سفره ای جمع کنه.  

تصمیم داشتم هفته ای یکبار به یکی پول بدم بیاد خونه رو تمیز کنه

نظرتونه؟ 

یا اینکه راهکار بدین عاشق کار خونه شم.  همشه خونم تمیز باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر منم اهل کار خونه نیست وقتی انجام میده هزاربار زمین و زمانو نفرین می‌کنه

حالا ما خونه رو خودمون جارو می‌کنیم. ظرفا رو ماشین میشوره. حتی سبزی رو بابام پاک شده و آماده میخره.

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

خب پس روزشو چطور میگذرونه اهل دوست و رفیقه؟

تا ۴ عصر میخوابه. بلند میشه با موبایل بازی می‌کنه و تلویزیون می‌بینه. شامم نوبتی درست می‌کنیم

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

اره عزیزم. ولی وقتی خودش نمیخواد کسی بهش کمک کنه کاری از دست هیچکی برنمیاد

به هر حال آدم افسرده انگیزه ای هم نداره که بخواد تلاش کنه سعی کنید تو خونه دورشو شلوغ کنید خودتون شاد باشید حتی کارهای خونه رو با شوق انجام بدید مثلا بعدالظهر با خواهر برادر یه عصرونه ای کیکی درست کنید دورش بشینید باهم بگو بخند کنیدو..... تا کم کم انگیزه بگیره