2777
2789
عنوان

مدرسه های آشغال سما

106 بازدید | 8 پست

لطفا بچه هاتون مدارس سما نفرستید بی درو پیکر بی نظم ۳ماه از شروع مدارس آغاز شده هنوز لباس فرم بچه ها رو ندادن.

من قول خوردم امسال پسرم فرستادم غلط کنم سال بعد بفرستم 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهر هستی؟

امسال اومدم قشم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
بچه منم سما میره معلمهاش تا اینجا خیلی خوب بودن

من راضی نیستم مدیریت مدرسه که افتضاح باز معلم یکم بهتره

این مدرسه های غیر انتفاعی هیچ وقت خوب نبودن و فقط پول میگیرن و هیچ امکاناتی ندارن

پارسالم غیرانتفافی بود خیلی راضی بودم

امسال تغییر شهر دادیم آوردم سما خیلی بی نظم مدرسه بی دروپیکر

خودم قبلن شناخت از دانشگاه سما داشتم میدونستم بی دروپیکر ولی فکر نمیکردم مدرسه اش هم داغونه