m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 11959 عنوان مدرسه های آشغال سما 106 بازدید | 8 پست لطفا بچه هاتون مدارس سما نفرستید بی درو پیکر بی نظم ۳ماه از شروع مدارس آغاز شده هنوز لباس فرم بچه ها رو ندادن.من قول خوردم امسال پسرم فرستادم غلط کنم سال بعد بفرستم کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید..... امروز | 18:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
angelkiss عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 4145 این مدرسه های غیر انتفاعی هیچ وقت خوب نبودن و فقط پول میگیرن و هیچ امکاناتی ندارن
مهرمن عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 1758 بچه منم سما میره معلمهاش تا اینجا خیلی خوب بودن صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 11959 کدوم شهر هستی؟ امسال اومدم قشم کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 11959 بچه منم سما میره معلمهاش تا اینجا خیلی خوب بودن من راضی نیستم مدیریت مدرسه که افتضاح باز معلم یکم بهتره کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 11959 این مدرسه های غیر انتفاعی هیچ وقت خوب نبودن و فقط پول میگیرن و هیچ امکاناتی ندارن پارسالم غیرانتفافی بود خیلی راضی بودمامسال تغییر شهر دادیم آوردم سما خیلی بی نظم مدرسه بی دروپیکرخودم قبلن شناخت از دانشگاه سما داشتم میدونستم بی دروپیکر ولی فکر نمیکردم مدرسه اش هم داغونه کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....