2777
2789
عنوان

پزشکیو خیلی دوستدارم

136 بازدید | 19 پست

خیلی خیلی دوستدارم یروزی برم دانشکده پزشکی:))

یدیقه فکرشو بکن 

به اون هیجانش

به اون ماهیت شغلیش

واقعا خفنه و دوستدارم

امیدوارم هرکسی به هرچی که دوستداره برسه

امیدوارم علاقت به پزشکی واقعی باشه نه مثل بابای من که پشیمونه

پ.ن: من خودم نمیدونم علاقم واقعیه یا نه🥲

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

ان شاءالله  موفق باشی

اگه باهوش باشی و تلاش کنی  حتما موفق میشی

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پزشکی میشه بچت

دوسش داری

ولی بچه سر به راه خلفی نیست اذیتت میکنه

ولی تو بازم مادری زحمتشو کشیدی ثمره عمرته

ممکنه گریتم دربیاره ولی بچته 

می بخشی

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

امیدوارم علاقت به پزشکی واقعی باشه نه مثل بابای من که پشیمونهپ.ن: من خودم نمیدونم علاقم واقعیه یا نه ...

حقیقتش جز افرادی بودم ک گارد شدیدی نسبت ب  درس و تجربی داشتم

کل راهنمایی و حتی تا تابستونی ک گذشت خودمو گول میزدم ک نه دوستنداری فقط چون تنبل بودم

نشستم منطقی فکر کردم و به خودم اومدم...

حقیقتش جز افرادی بودم ک گارد شدیدی نسبت ب درس و تجربی داشتمکل راهنمایی و حتی تا تابستونی ک گذشت خود ...

در هر حال امیدوارم جفتمون به ارزومون برسیم❤💞

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍