2777
2789
در طول تاریخ انسان هایی وجود داشتن که بخاطر سطح ارتعاش بالایی که داشتن و به اصطلاح روح پاکشون میتونس ...

عزیزم چقدر اطلاعاتت خوبه

لطفا سوالاتی که جهت دارن رو جواب نده که تاپیک نترکه

واقعیت داره که خودمون این زندگی رو انتخاب کردیم ینی اینکه ازقبل میدونستم زندگیم این میشه وبااختیارخودم انتخاب کردم؟

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله وجود داره که درواقع یعنی کنترل کائنات چون همگی از انرژی هستیم میتوان با فرستادن ارتعاش از قانون ...

من ب قانون جذب اعتقاد دارم. ببین ب هر چی فکر کنم و تمرکز کنم روش بدستش میارم. مثلا ازدواج و بچه و... فکرمو کنترل میکنم بیشتر ب چیزا و اتفاق های مثبت فکر میکنم

لطفا در این موارد بیشتر مطالعه کنید متوجه میشید دانسته های شما مال نیم قرن گذشته هست

باشه تو راست میگی،منم باید ساقیمو عوض کنم و بیام محله ی شما.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
ببین من از هفت هشت سالگیم یه خوابی رو سالی چند بار می‌بینم بدون اینکه ذره‌ای توش تغییر ایجاد بشه و خ ...

علت دیدن خواب های تکراری اخطار ناخوداگاه شما هست درواقع شما از یک موضوع رنج میبرید یا یک موضوع باعث ایجاد حساسیت در روحیات شما شده که در عالم خواب تکرار میشه تا زمانی که شما نکته اون خوابو بفهمی

اگه سفر در زمان حقیقت داشته باشه ما نمیتونیم به زمان گذشته در این دنیا برگردیم بلکه به یکی از جهان های موازی سفر میکنیم که شبیه گذشته ماست درسته؟یا وقتی تو خوای رویایی رو می‌بینیم و بعد تو زندگی واقعیمون اتفاق میفته یعنی درواقع به یکی از جهان های موازی که سفر کرده بودیم؟

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
ببخشید میشه جواب این سوالمو بدین.من دو دست پاسور داشتم اولی رو باز کردم گاهی برا بازی یا ف ال احساسی ...

بیان شده که گم شدن اجسام میتونه مرتبط با اجنه باشه اما این مورد در علم رد میشه تصور کنید ایا یک روح میتونه بدون جسم در این دنیا تصرف کنه؟ پاسخ خیر هست بنابراین برای دستیابی به هرجهان شرایطی لازم هست که اجنه نمیتوانند به جهان ما بدون شرایطی وارد بشن هرچند گاهی انسان ها با دخالت در قوانین دنیا این نظم رو بهم میزنند و ممکنه کار شما هم همینطور بوده باشه

به فا. ل ها اعتقاد داری؟؟من گاهی تارو. ت میگیرم ودرست از اب درمیادمثلا من یه سقط داشتم تو فالم بچ ...

برای منم بگیر 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
خب ی سوال اینکه قیامت بشه آدمای ک مثلا ب مریخ سفر کردند اونا چی میشن؟یا کل جهان ب یکباره ب اذن خداون ...

این موردو براساس قران پاسخ میدم در قران بیان شده هیچ راه فراری از مرگ و قیامت نیست و احتمالا باید به یکباره تمامی جهان ها نابود بشن و قیامت رخ بده با اینحال با توجه به ماهیت جهان های دیگه ممکنه رخداد قیامت در هرجهان متفاوت باشه از اونجایی که جهان های دیگه در ارتباط با جهان ما هستن( در رسیدن به هدف مشترک که هنوز نامشخصه) ما همگی را مانند اعضای یک بدن در نظر میگیریم اگر مرگ برای یک فرد رخ دهد تمامی اعضا میمیرند هرچند با مرگ یک عضو زندگی برای دیگر عضو ها سخت شده و در نهایت همگی با فاصله زمانی میمیرند