2777
2789
با این مطالعه که داشتی چه نتیجه ای گرفتی

علم انسان هنوز خیلی ناچیز هست و اینکه احتمالا قبل از ما کسانی بودند که به بالاترین درجه علم رسیدن و بعد با جنگ و...نابود شدن و تمدن ها از بین رفتن و این چرخه بارها تکرار شده و میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جهان موازی وجود داره؟ اگه اره نسخه ای از مثلا خود من هست؟ اگه اره پس اگه خود من هست چرا حسش نمیکنم و ...

بله جهان موازی هست و ماهیت انها یکسانه اما از شما فقط یکی هست ممکنه که شخصی از نظر ظاهر شبیه به شما حتی در همینجا هم وجود داشته باشه اما روح هرشخص مثل اثر انگشت متفاوته

راسته اهرام مصر رو ادم فضاییا ساختن؟اصن ادم فضایی وجود داره؟ یا فقط روی کره ی زمین جنبنده و جاندار و ...

خیر اهرام مصر با استفاده از علم ریاضی و ترکیب اون با صنعت ساخته شده چیزی که از اثار باستانی مشخصه اینکه علم یک زمان به شدت پیشرفت کرده و بعد به دلایل نامشخص از بین رفته مثلا جنگ و... برای ساخت اهرام مصر سنگ های بزرگ را به بالا حمل نکردند درواقع در مرکز یک کوره اجرپزی بزرگ ایجاد کرده و با بالا بردن گل و تبدیل اون به سنگ کم کم اهرام را رو به بالا ساختند.

بله حیات در دیگر جهان ها نیز وجود داره بنابراین ادم فضایی وجود داره و ممکنه در بین ما باشن در حال حاظر انسان ها هم برای سفر به دیگر سیارات اقدام میکنن

ببخشید میشه جواب این سوالمو بدین.

من دو دست پاسور داشتم اولی رو باز کردم گاهی برا بازی یا ف ال احساسی استفاده میکردم که بعد مدتی یدونه از اونا کم شد کل خونه رو گشتم نبود از اون خونه جابهجا شدیم دست دومو باز کردم استفاده کردم ولی دوماه بی استفاده گذاشتم کنار بعد دوماه رفتم دوباره یکیش کم شده بود  انگار آب شده رفته تو زمین، هیییچ کس غیر من دست هم نمیزنه از این بابت مطمئنم. سوالم اینه 

اینا کجا میرن؟

میشه اجنه بردارن؟

اگه اره چرا اینا رو برمیدارن آخه؟ 

خیر تناسخ یک تله برای فرار از واقعیت مرگ هستبله حیات در سیارات دیگه وابسته به زمین نیستدیدن روح هنوز ...

خب ی سوال اینکه قیامت بشه آدمای ک مثلا ب مریخ سفر کردند اونا چی میشن؟

یا کل جهان ب یکباره ب اذن خداوند در میاد؟

مرسی دلیل علمی دین رو گفتی 🙏🙏

از نظر علمی وجود امامان و پیامبران قابله اثباته؟؟؟؟

خیر

اینکه در گذشته چه کسانی بودند و چیکار کردند فقط در تاریخ باید جست و جو بشه و اینکه برخی میگن مثلا از فلان امام حاجت گرفتم به این علته که در اون زمان با یک باور قلبی شدید انرژی مثبت به کائنات فرستاده و این نتیجه همان انرژی هست

خوندم مطالب تاپیک قبلیتونو هم یعنی شما میگی خواب اموات فقد تصویر سازی ذهنه؟؟؟خواب دیدم دوست پدر ...

خیر 

گاهی تصویرسازی هست برای تسکین درد قلبی و گاهی واقعیت.

در عالم خواب روح از جسم جدا میشه و میتونه بقیه روح های در گذشته رو ملاقات کنه و باهاشون حرف بزنه پس ممکنه اون حرف یک پیام از سمت عزیز از دست رفته باشه

خوب پس در اینصورت بهتره ساقیو عوض کنی عزیزم،چون نه کسی از اون طرف اومده که بگه مرگ چه جور فرآیندی هس ...

لطفا در این موارد بیشتر مطالعه کنید متوجه میشید دانسته های شما مال نیم قرن گذشته هست