2777
2789

بعد از مرگ دوباره توی این دنیا بدنیا میایم با متولد میشیم؟؟ و اینک اگ جهنم و بهشت وجود داره کجاست و چه شکلیه؟! 

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی که دل کسی رو میشکونه ابرو میبره،بعد درگاه خداتوبه کنه  خداازاون گناهش میگذره؟یا تا طرف حلالش نکنه خدانمیبخشتش؟

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز تا سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

کسی ک زندگی ی خانواده رو نابود میکنه تقاص میده؟

جاری وبرادرشوهرم ۱۵ ساله اینکارو کردن روز ب روز خوشبخت ترن باور کن سرما هم نمیخورن همه توی زندگیشون مشکل هست جز اینا

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید

اگه خدا از اول خلقت همه چیز و ویژگی های مارو میدونسته میدوسته کی میره جهنم و کی بهشت و انتخابای هرکس از قبل مشخص میدونسته پس فایده این که صبر کنه تا ببینه چیکار میکنیم که نامه اعمال دستمون بده چیه؟

مثلث برمودا چیه دقیقا

به طور ساده درون زمین یک میدان مغناطیسی بزرگ وجود داره (همون نیرویی که در داخل اهنربا هست) این میدان در برخی مناطق به شدت کم و برخی مناطق بسیار زیاد هست در منطقه مثلث برمودا این میدان مغناطیسی به حدی زیاد هست که ردیاب های کشتی ها ، هواپیماها و... را از کار میندازه و باعث ایجاد گرداب ها و طوفان های عظیم در این منطقه شده بنابراین مانند یک اهنربا هرچیزی را به داخل خودش میکشه و طبق یک قرارداد همگانی اون منطقه حافظت شده اعلام شده