2777
2789

من مطالعه زیادی در علم متافیزیک داشتم به مدت ۸سال ( متافیزیک علمی هست که وجود داره اما به اثبات رسمی نرسیده و پاسخ بسیاری از سوالات رو میده) میتونید هرسوالی درمورد دنیاهای موازی ، عالم مرگ ، قیامت ، دین و مذهب ، مثلث برمودا یا موارد عجیب دنیا مثل این مورد ، بیماری های ناشناخته، مکان های ناشناخته زمین ، تئوری های عجیب و...خلاصه هرسوالی که تاحالا جوابی براش هیچ کجا پیدا نکردی بپرسی و من تمام نظریه ها و دیدگاه هارو برات بیان میکنم . هدف از اینکار انتشار علم هست و من حس ششم نیستم 😉😁

لطفا صبور باشید جواب همه سوالاتو میدم .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا بعضی ها تو این دنیا خوشبختن بعضی ها نه؟دلیلش چیه؟بعضی ها تا چشم باز میکنن تو صفا نعمت اما بعضی ها تو جنگ و بدو بدو و بدبختی

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺

تجربه شیفتینگ داشتی؟ چجور حسی داره؟ 

فرقش با لوسید دریم چیه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊