2777
2789
امام زمان نطر علم چی هست بهش؟

این یک نظریه اثبات نشده هست و بیان میکنه که تمام دنیا توسط یک فرد یا افرادی اداره میشه که با گفتن اسم ناجی و ...سعی دارند تا کم کم انسان هارو برای پذیرش این حقیقت اماده کنند در این مورد اطلاعات بیشتری در دست نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعیت داره که خودمون این زندگی رو انتخاب کردیم ینی اینکه ازقبل میدونستم زندگیم این میشه وبااختیارخو ...

در این مورد نظریه ای نیست با اینحال بنا به مرگ بیان شده که از اونجایی که بعد از مرگ ، زندگی پس از مرگ ما حاصل اعمال حال ما هست ممکنه زندگی کنونی هم حاصل اعمال زندگی قبلی ما بوده باشه

اگه سفر در زمان حقیقت داشته باشه ما نمیتونیم به زمان گذشته در این دنیا برگردیم بلکه به یکی از جهان ه ...

سفر در زمان رد شده و وجود نداره هرچند اثبات نشده

علت دیدن خواب های صادقانه ارتباط شما با جهان هستی هست یعنی شما یک انتخاب دارید و جهان هستی یک موجود زنده دارای علم هست ( یعنی اگاهی داره ) و میتونه در خواب که روح در حالت بهتری برای برقراری ارتباط هست با شما ارتباط برقرار کنه و شمارو از نتایج انتخاباتتون اگاه کنه

بیان شده که گم شدن اجسام میتونه مرتبط با اجنه باشه اما این مورد در علم رد میشه تصور کنید ایا یک روح ...

ولی من هیچ ارتباطی با اجنه ندارم و جرئت همچین کاری رو ندارم فقط یه ف ال ساده میگیرم.

و لطفا بگین سفر در زمان وجود داره؟

اونایی ک مردن از حال ما خبر دارن؟!

در کتب دینی بیان شده بله اگر بخام بیشتر توضیح بدم مرگ یک عالم با لول بالاتر از لول زندگی کنونی هست و اگر شما در طبقه دوم باشید میتونید طبقه اول را مشاهده کنید هرچند نگاه از طبقه اول به دوم غیرممکن هست 

در کتب دینی بیان شده بله اگر بخام بیشتر توضیح بدم مرگ یک عالم با لول بالاتر از لول زندگی کنونی هست و ...

😔😭یعنی بابام منو میبینه 😭

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
به فا. ل ها اعتقاد داری؟؟من گاهی تارو. ت میگیرم ودرست از اب درمیادمثلا من یه سقط داشتم تو فالم بچ ...

ف ا ل به بیان امروزی خیر اما ارتباط گرفتن با کائنات بله ممکنه .

افرادی هستن که ارتباط قوی با کائنات دارند و از اونجایی که زندگی ما نتایج انتخاب های ما هست پس میتوان هرچند کوتاه از نتیجه باخبرشد اما این نتیجه در هرلحظه قابل تغییر هست و در مورد س ق ط و مرگ که ممکنه بیان کنید انتخاب شما نبوده متاسفانه باید بیان کنم هست و این موارد به دلیل مراقبت نکردن از بدن در زمان های مختلف زندگی رخ میده حتی در کودکی