2777
2789

من اگه عین این خونوادهای پولدار امکانات درسی داشتم ،کلاسهای کنکور میرفتم کتاب تست میگرفتم،فضای آرومی داشتم مطمئنم رشته‌ی تاپی قبول میشدم دلم گرفته از این حجم بیعدالتی من فقط نیاز دارم یکی هُلم بده یکی کمکم کنه خودم استعداد کافی دارم اما کو؟گاهی وقتا مشکل از تلاش آدما نیست شرایط زندگی و محیط و خونواده خیلی تاثیرگذارن حالا کلاسها واینا میتونم آنلاین ومفتی نگاه کنم اما بازم نمیشه اصلا محیط مناسبی ندارم،حالا خونوادم باهمه‌ی اینا توقع رشته خوب از من دارن سلامت روانمو بهم زدن از یجا گیر دادن ب ازدواجم ودلشون میخوادشوهرکنم از یجا با این شرایطی ک من دارم توقع رشته خوب و نمرات بالایی رو از من دارن و بدتراز همه اینا برچسب عصبی و پرخاشگر بودن بهم میزنن اصلا به رفتارای خودشون توجه نمیکنن به فشاری که بهم وارد کردن توجه نمیکنن به اینکه چرا عصبی شدم وریشه‌ی این اخلاقم چیه توجه نمیکنن آخرش دق میکنم میمیرم زندگی با خونوادم نابودم کرده این مدت شدیدا نیاز دارم از جوشون دور باشم تا اروم بگیرم من چجور تو این شرایط سم آدم موفقی از خودم بسازمم؟در نظربگیر که محدودیتهای بسیار بالایی هم دارم جوری ک با ۱۸،۱۹ سال سن پامو نمیتونم از خونه بیرون بزارم

چه رشته‌ای هستی؟

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری گلم😪 خیلی موثره ،بله

اما شما تمام تلاشتو کن

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

شرایطم مثل تو بودالان ازدواج کردم و هدفامو دنبال میکنم

اخه من حتی نمیتونم ازدواج کنم

رفتم تویه رابطه‌ی چندساله که نه میتونم ادامه بدم ن میتونم جا بزنم و برم ازدواج کنم

چرا انقد گره تو کارام افتاده☹☹

تجربی

بگردم. قبولی هم خیلی سخت تره.

بخون و تلاش کن پشیمون نشی.

اگه خانواده‌ محدود نمی‌کنن انتخاب رشته شهر دیگه برم شاید تاثیر داشته باشه.

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱
من همه اینارو دارم ولی باز نمی تونم درس بخونمبعضی وقتا از خودم بدم میاد که خانوادم انقدر هزینه کردند ...

منم خیلی از دوستام رو میبینم که این‌شرایط رو دارن و درس نمیخونن هعی خدایا دست کیارو میگیری💔💔

اخه من حتی نمیتونم ازدواج کنمرفتم تویه رابطه‌ی چندساله که نه میتونم ادامه بدم ن میتونم جا بزنم و برم ...

خب مقصر خودتی

یک سال تو رابطه بودی دیدی تهش چیزی نیست تمومش کن

نمیدونم تا چه حد محدودی ولی برو ی هنر دیگه ای یاد بگیر مثلا یکی از لاینای ارایشگری یا انلاین شاپ

بگردم. قبولی هم خیلی سخت تره.بخون و تلاش کن پشیمون نشی.اگه خانواده‌ محدود نمی‌کنن انتخاب رشته شهر دی ...

بعضی وقتا میشینم یه گوشه میخونم صداشونو میشنوم بخدا کتابو میندازم میشینم گریه میکنم بگم ساکت بشین هم یاباهام بحث میکنن ک دهن مارو بستی نمیتونیم دوکلمه حرف بزنیم یا ساکت میشن بعدنااا سرم منت میزارن ک تومارو خفه کردی هاا هواست هست😭😭😭این حرفا منو تیکه تیکه میکنه عصبی میشم