2777
2789

منتظرم تابستون بشه درسم تموم بشه  وقتم خالی بشه و هوا گرم بشه بفرستمش کلاس انرژیش تخلیه بشه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

خانما بچه های شما هم زیاد حرف میزنن ؟ پسر من ۶ سالشه جدا از اینکه تحرکش زیاد حرفم زیاد میزنه ادمو دیوانه میکن یه ریز حرف میزنه  قبلنا اینجوری نبود هرچی بزرگترمیشه پرحرف تر میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو تا دارم ی ساله ی دوساله 

هر دو پسر 

افسرده شدم و هیچ کس هم دلش نمیخواد من برم خونش😑

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

اینکه وسیله می‌شکنه یا اون بچه ک آب و چای می‌ریزه طبیعیه ؟من دوقلو شیطون دارم اما اینجوری نیستن .واقعا هم شیطونن بازی میکنن 

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
ای. خدا چررا اینجوری هستتن بچه هامون وسیله میشکونه؟؟بچه عها رو‌میزنه

هرجامیبرمش همه کلافه میشن ازدستش خیلی هم حرف میزنه ادم سردردمیگیره هروسیله ای دستش بیادتاخرایش نکنه ول نمی کنه

دو تا دارم ی ساله ی دوساله هر دو پسر افسرده شدم و هیچ کس هم دلش نمیخواد من برم خونش😑

منم مامانم دوست نداره برم😆🥲تنها میخاد با شوهر و بچه ن

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
منم مامانم دوست نداره برم😆🥲تنها میخاد با شوهر و بچه ن

من فقط خونه مامانم میرم و مادرشوهر 

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
بی خبر برو سوپرایز شن 🤣🤣🤣

اخه انقدر اخم میکنن و فلان ک سعی میکنم کلا نرم0😅