2777
2789
عنوان

بچم کلاس اول تومدرسه دعوا کرده بردنش دفترصورتشوفشاردادن

| مشاهده متن کامل بحث + 3366 بازدید | 251 پست
اونامیزنن اینم میزنه من نارحتم چرابچمومعاون توجمع زده

وقتی بچه رو تو خونه توجیه نکنی دیگران برای توجیهش دست به کار میشن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
درسته ولی نبایدبچه منومیزدن بچه اونارویه بچه شش ساله زده بچه منوتودفترتوجمع یه مرد۴۰ساله زده

برو مدرسه با شوهرت

شوهرت بفهمه چیکار میکنه

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه خودتون بودهمینومیگفتین؟واقعاسرزمین عجایب هست

بچه خودمون بود می‌رفتیم مدرسه ببینیم چرا بچه آت با پا زده به صورت اش اخراج اش می‌کردیم 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

مگه عهدبوقه بچه روکتک بزنن آخه این کتک نزده اون زده اینم جواب داده

کتک نزنه ولی میتونه بهش بگه حتما شیطونی کردی حتما یه بچه ی دیگه رو زدی حتما نمیتونی بشینی سر جات خب بچه ی شلوغه که معلم باهاش لجه والا چرا باید لج باشه

نبایدبچه منومیزدن معاون حق نداشت بزنه نهایت اخراجش میکرد

اون معاون روزی یا ۴۰۰ تا بچه سروکله میزنم

پس قلق بچه هارو بهتر از بقیه می‌دونه

شما اصلا برات اهمیتی نداره که بچه با پا میزنه تو صورت بقیه اما برات مهمه چرا کسی به بچه شما رو تنبیه کنه

گاهی وقتا واقعا تنبیه لازمه 

من اگه کسی به صورت بچم لگد بزنه تنبیه واکنشی  بیشتراز مدیر مدرسه رو نشون میدم

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

عزیزم حرص نخور لابد بچت شیطونه منم بچم همینطوری بود میومد خونه خودشو میزد به موش مردگی😂که من هیچ کاری نکردم بچه ها ا ذیتم میکنن  رفتم مدرسه معاون ومعلم، خدمتکار مدرسه، اولیای دانش آموزان بچه های سال بالایی خلاصه هر جنبنده ای بود تو مدرسه بود از دستش شاکی بودن😂

من بااخراج راضیم میگم کاش اخراجش میکردن ولی بچمونمیزدن

خب برو فردا بگو

شاید اخراج شد هم اعصاب خودت آروم شد هم بچه مردم راحت

یوقت سری بعد میزنه بچه آت فک بچه مردم خرد می‌کنه 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁