2777
2789

دوباردعواکرده البته خودش میگه امروز پام خوراتفاقی به صورت دوستم ازرومیزپریده بعدمعلمش توکلاس نبوده ولی معلم میگه زنگ تفریح مشت زده نمی دونم دیگه بردنش بچمو دفتر صورتشوفشاردادن معاون فشارداده گردنش درد گرفته نمی دونم چیکارکنم دارم منفجرمیشم به شوهرم بگم مدرسه روباخاک یکسان میکنه ولی آخه معلمش چی ازاولم بابچم لج بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش یاد بده آسیب نزنه به بقیه بچه ها

پسر من سعی میکنه دعوا نکنه و نزنه ولی هروز شاکی از دست بچه های شیطون ک اذیتش میکنن 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

کار بچتم اشتباه بوده بپذیر خوب ، اخه از رو میز پریدن؟ یکم رو تربیتش کار کن بعدم برو مدرسه پیگیری کن یعنی.چی صورتشو فشار دادن

دختره یا پسر

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸