2777
2789
عنوان

بچم کلاس اول تومدرسه دعوا کرده بردنش دفترصورتشوفشاردادن

| مشاهده متن کامل بحث + 3787 بازدید | 255 پست
من بااخراج راضیم میگم کاش اخراجش میکردن ولی بچمونمیزدن

تو رو خدا اینقدر رو ندین به بچه هاتون . انگار فقط شما بچه دارید تربیت کردن لازمه . بعد این یاد میگیره آتیش نسوزونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه عهدبوقه بچه روکتک بزنن آخه این کتک نزده اون زده اینم جواب داده

ببین بچه ها خیلی مواقع راست نمیگن پسرم اومد خونه یه بار یه کاری کرد پدرش با توپ پر رفت مدرسه گف رو سرشون خرابش میکنم وقتی رفته بود فهمیده بود اونطور نبوده پسرم خیلی چیزا رو نگفته یا بنفع خودش گفته شاید اونطور نبوده اول برید مدرسه حرفهای هرسه نفر رو بشنوید بعد میتونین برخورد کنیم 

نه دیگه آلان تااخراج معاون ومدیر میرم وکارمعلم رومیکشونم حراست

بچه خودت هم اونجوری اخراج میشه بلاخره 

اون بچه هم از زیر بته نیومده که پدرمادر داره

برو به نظرم

بذار مادر اون بچه هم بفهمه بچه آت با پا زده تو صورت اش 

ولی به تربیت بچه آت بیشتر اهمیت بده

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

من باشم فردا میرم دهن مدرسرو سرویس میکنم و حق بچمو‌میگیرم که فک نکنن میتونن هرکاری کنن

ولی بعدش هم بچمو‌ تربیت میکنم 

چه خبره بچه کلاس اولی آنقدر خشونت؟

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

وقتی بچه اتو ادب نکنی بقیه ادب میکنن وقتی چندبار دعوا کرده پس مقصر بچه ات ببین به معاون بدبخت چقدر فشار اومده که با توجه به عواقبش  مجبور شده بچه اتو ادب کنه خوب اگر دفعه بعد زد چشم یکی را کور کرد یا دست کسی را که شکست که عواقبش بذاره لطفا به بچه ات بکو معاون کار خوبی کرد تادفعه دیگه دعوا نکنه اینطوری ببین شما پشتشی همش دعوا میکنه