2777
2789
عنوان

روش بازگرداندن سحر به ساحر بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 46 پست
فقط کار دعانویس کاربلد هست.به هرکسی هم اعتماد نکن کلاهبردارن خیلیاشونسوره بقره خیلی خوبهبه دل نگیر ع ...

ایشون قشنگ مشخصه نیت توهین داره کامنتاشو بخون

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا به کسی تبلیغ نکن اونا همشون کلاهبردارنممکنه یمدت برات جواب بده بعد صدتا گره میفته به زندگیتبه ک ...

عزیزم من فقط برای حل مشکلت اومدم راه حل دادم ده سال جای شما بودم گناه نمیدونستم اعتقاد نداشتم  ونتیجه اشمدیدم بازم هرجور خودت راحتی دعانویسم نه کسی که با دعاهای قرانی دعامیده شماهم اگه مشکلت حادهست فکرنکن میتونی بشینی اثرش بره

دعاگداشتن برای بدبختی بقیه گناه هست نه اثرش از بین بردن 

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
شماره جفتشونو بده

نکن نگیر بدبخت شدی گناهش میفته گردن من توروخدا سراغ جادوگر دعانویس نرو بدبخت میشی نگنننننن😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

شماره جفتشونو بده

عزیزم اولی کارنمیکنه دیگه دومیم اجازه بده اگه کلاهبردارنبود بهت بدم

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
نکن نگیر بدبخت شدی گناهش میفته گردن من توروخدا سراغ جادوگر دعانویس نرو بدبخت میشی نگنننننن😭

بابامن رفتم تا سکته نکردی

واااا مگه تو هفت جد منی😂تو رو خدا خودت یه روانپزشک برو😁معلومه امروز بهت گفتن که تو هم به اسی گفتیا ...

اون کاربر درست میگه استارتر واقعا به روانپزشک نیاز داره 

تاپیکاش بخون 

بعد به کاربران توهین کن البته اگر رمال نباشی هدفت تیغ زدن استارتر نباشه 

عزیزم اولی کارنمیکنه دیگه دومیم اجازه بده اگه کلاهبردارنبود بهت بدم

کلاهبرداری که به یه ماه دو ماه نیست یه سال میبینی زندگیت خوب شده بعد صدتا گره بدتر میاد تو زندگی با اجته کافرشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اون کاربر درست میگه استارتر واقعا به روانپزشک نیاز داره تاپیکاش بخون بعد به کاربران توهین کن البته ا ...

تاپیکام مگه چشه 

مگه به کی اسیب زدم

اومدم درد دل کردم

به شما چه ربطی داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاپیکام مگه چشه مگه به کی اسیب زدماومدم درد دل کردمبه شما چه ربطی داره

استارتر. چرا قبول نمیکنی که مغزت بشدت درگیر خزعبلات شده بابا برو دکتر همه میرن چند سالته چرا چسبیدی به طلسم 

هرکس هم نصیحتت می‌کنه میپری بهش زشته ها 

یک کم منطقی باش خانم هستی ها 

مثل کوچه بازاری ها رفتار نکن 

خب تو که قرآن خونی با قرآن باطل کن دیگه خانم باسواد

منم دنبال راهکار قرانی واسه باطل کردنم 

نمیدونستم قبل تاپیک زدن باید از شما جواز بگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40