2777
2789
عنوان

شوهرم رفته دعا درست کرده

58 بازدید | 4 پست

دو شب پیش دیدم گوشه اتاق خوابمون آب مایل به زرد خیلی خیلی کمرنگ ریخته شده قشنگ نصف دیوار گوشه اتاق وخیلی تابلو

متوجه شدم کار شوهرمه چون کسی نیومده خونمون

حالا رفته دعایی گرفته ک با آب واینا باشه و پاشیده

به روش هم اوردم خندیدم و به شوخی گرفت گفت شاید کار بچه اس بعدگفت تو چون داخل سرخ میکنی اینطور شده دیوار گفتم اره از اشپزخونه زردی سرخ کردن میره به اتاق اونم قشنگ توگوشه پیش تخت

اصلا بهونه هایی میورد ک خندم میگرفت

اما خیلی یطوری شدم اخه چرا باید اینکاروکنه؟

ما به طلاق رسیدیم و ۲ ماهه با حق طلاق برگشتم هنوزم مشکلاتی داریم یعنی برا زندگیمون اینکارو کرده یاچی اصلا نمیفهمم

منم سرکه پاشیدم و دیوار اتاق و تمیز کردم و عکس دو نفرمونو اون قسمت دیوار زدم😄 اونم دید خندید گفتم اره کار خودتو پاکسازی کردم اونم گفت بابا چته اصلا من کی خونم

کارش صبح تاشبه 

گفتم بالاخره یطوری انجام دادی

امروزم سر یه ماجرای دیگه دعوا کردیم جریان اینو هم به روش اوردم وبحثمون بالا کشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی نیومده خونمون چطور ممکنه کسی اینکارو کرده باشه؟؟

دقت کن

ماهم ی بار یکی این بلارو سرمون اورد پدرم سال ۹۵ حدودا۲میلیارد ضرر کرد و بدجور ورشکست شد 

تا اومدیم اوکی شیم باز سال ۹۹دعا زد ک متوجه هم شدیم تقریبا اینبار ۵میلیارد ضرر

خداروشکر فعلا کاری نکرده داریم بهتر میشیم

رفتیم پیش ی اخوند تو حرم امام رضا بهمون گفت چشم و ایناس ولی ما بنظرمون دعا و طلسم بود