2777
2789

بچه خواهرم وای کل نوزادیش یبوست شدید بود و به قدری جیغ و گریه میکرد که اونقدر ترسیدیم.خیلی زجر میکشید

برید دکتر شربت((( ملین ))) میده.اونو بخوره کامل مشکل حل میشه

راهکار فوریش هم شیاف گلیسیرین هست.برید داروخونه بگید برا نوزاد میخایم

من گوش پاکن برمیدارم میزنم تو روغن جامد 

روغن مایع فایده نداره

سر پنبه ای روغنیو میکنم تو مقعد بچه .. ( نه اینکه تا نصف یا ته فرو کنی هااااا فقط سر پنبه ای شو) 

دو سه بار اینکارو تکرار میکنم یه عالمه دسشویی میکنه خیلی عالیه 

مادر بزرگم یادم داده

یاشاسین آذربایجان   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگ شیر خودتونو میدین ک مشکلی نیس عادت یسری از بچه هاس .بچه ی خودم دقیقا روز هفتم خرابکاری میکرداگ شی ...

ن شیر مادرشو نمیخوره شیر خشک هم دکتر گفته همین خوبه 🤦

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
نه اینکار سمت ما رایجهیچ اتفاقی هم نمیوفتهولی با صابون سفید ساده که از چربی گاووگوسفند درست میشه وفا ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی

من بچم همینطوری بود بردم دکتر، یه قطره داد روش نوشته بود برای از بین بردن زردی نوزاد... من فکر کردم اولش دکتر یا داروخانه دارو اشتباه داده. بردم دوباره نشون دکتر دادم گفتم دکتر بچه م یبوست داره ، زردی که نداره . رو این قطره نوشته مخصوص زردی نوزاد.. گفت برای بچه های زیر ۶ ماه نمیشه هردارویی داد و این دارو علاوه بر اینکه برای زردی هست باعث از بین رفتن یبوست نوزاد میشه . ملین هست... تا دادم خوب شد 

بچه خواهرم وای کل نوزادیش یبوست شدید بود و به قدری جیغ و گریه میکرد که اونقدر ترسیدیم.خیلی زجر میکشی ...

اینام خواهر زاده هامن خیلی ناراحتم 🥺

مرسی عزیزم 

مرسی عزیزم هر صابونی بزنم میشه؟!

نه عزیز

صابونای دیگه سوزش میاره

بالاتر گفتم یکم کره شیاف کن براش

فقط معذرت میخوام با دست تمیز کره رو باریک برش بده

وتو مقعدش بزاروبا شصتت چند ثانیه نگه دار

سریع واکنش میده

ودفع میکنه 

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم