2777
2789

والا چی بگم، خودم ۳۰ سال پیش داشتم می‌گفتم رشته کامپیوتر بهترین رشته است. حالا اگه برعکسش بگم تربیت بدنی بهترینه خب شاید اشتباه بکنم

زندگی بدون نهنگ ممکن نیست (اینهنگ)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا چی بگم، خودم ۳۰ سال پیش داشتم می‌گفتم رشته کامپیوتر بهترین رشته است. حالا اگه برعکسش بگم تربیت ...

مرسی ولی میشه بیشتر بگین من میخوام بیشتر در موردش بدونم

مرسی ولی میشه بیشتر بگین من میخوام بیشتر در موردش بدونم

من به خود رشته نگاه نمیکنم. واقعیتش تو رشته خودم بدبختی زیاد کشیدم رفتم دوره مهارت رانندگی بهم گواهینامه ندادن و حالا می‌خوام یه مدرک ورزشی، خلاف عملکرد کامپیوتری ها، برا خودم جور کنم

من به خود رشته نگاه نمیکنم. واقعیتش تو رشته خودم بدبختی زیاد کشیدم رفتم دوره مهارت رانندگی بهم گواهی ...

یعنی میگین رشته ی تربیت بدنی خوب نیست؟

یعنی میگین رشته ی تربیت بدنی خوب نیست؟

نه نگفتم، ولی دارم میگم من در اغلب موارد فقط داشتم پول مدرک میدادم. این آخریه که گواهینامه رانندگی هم بهم ندادن.

با این وجود برای حفظ شأن اجتماعی می‌خوام رویکردم رو با پول مدرک هم که شده تغییر بدم و یک چیز دیگه بشم

خیلی که زیادههههه

دادیم رفته. این وسط چند نفر هم در بیشتر هدر رفتن موثر بودن. 

پولهای خانوادگی ما رو از دهه هفتاد همینطور خورد خورد به بهانه های مختلف که یکی مدرک بود، از ما گرفتند

چند نفر هم فقط عذرخواهی کردند و رفتند مکه و ....