2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داره

نداره گلم ..شما بعد این ک کنکور میدی و رتبه تراز ب دست میاری واس انتخاب رشته میتونی بری تو سایت دانشگا ازاد ثبت نام کنی حالا رشته ها متفاوته بعضیا بر اساس رتبه و تراز کنکور سراسری میگیرن بعضی رشته هام سوابقیه. البته من نمیدونم شما چجوری هسی شاید پشت کنکوری هسی یا بعد چن سال میخای بری دانشگا..اینو اطلاعی از شرایطشو ندارم دیگه

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

💎 شما سه تا حق انتخاب دارین موقع ثبت نام :

فقط کنکور سراسری 

فقط کنکور فرهنگیان 

کنکور سراسری و فرهنگیان 

⚡️ کسایی که فقط فرهنگیان هزینه پرداخت می‌کنند دیگه نمیتونن سراسری برن 

⚡️ کسایی که فقط سراسری ثبت نام می‌کنند دیگه نمیتونن فرهنگیان برن 

⚡️ کسایی که هر دو تا رو ثبت نام می‌کنند :

در مرحله ی اول جواب فرهنگیان اون افراد میاد اگه قبول بشن دو تا کار میتونن انجام بدن :

۱.انصراف بدن و بعدش برای سراسری انتخاب رشته بکنن 

۲. انصراف ندن و فرهنگیان رو ثبت نام کنند 

🟡 نکته : در صورتی که شما انصراف ندین برای شما رتبه ای صادر نمیشه و نمیتونین بفهمین که چه رتبه ای رو کسب کردین

🟡 نکته : انصراف در این مرحله که در بالا گفتم هیچ جریمه ای برای شما نداره .