2777
2789
عنوان

خانمای باردار کمک😭 زمین گیر شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 41 پست
سیاهدانه دوای هر دردیه زهرمار سیاهدانه رو سرچ کردم نوشته باعث باز شدن دهانه رحم میشهروغن زیتونم فاید ...

ب شکمت ک نمی‌خوای بزنی گلم ب شکم بده سیاه دونه.منم  بالاتر گفتم چقدر کمر درد میگیرم با سیاه دونه چرب میکنم پشتمو‌.ولی شما امشب برو بیمارستان

خب پس از لگن به پایین درد میکنه ؟

از بالای لگن سمت راستم یه درد وحشتناک میگیره موقع تکون خوردن انگاری اون بالای لگنم استخونش شکسته 

بعد میزنه به روم راستم و زانو راستم

موقع کوچیک ترین حرکت اینجوریه

اما وقتی بی حرکتم درد نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب شکمت ک نمی‌خوای بزنی گلم ب شکم بده سیاه دونه.منم بالاتر گفتم چقدر کمر درد میگیرم با سیاه دونه چرب ...

آخه بالای لگنمه چسبیده به کمر خطریه دیگ 

ببینم میتونم تکون بخورم😔😔خدا نجاتم بده فقط

بله دقیقا ممکنه قبلا خفیفشو داشتی چون جنین داره بزرگ میشه فشار اومده دردش بیشتر شده باشه

عزیزم زدم گوگل خوندم سیاتیکه😭

زمین گیر شدم کامل 

چیکار کنم؟

از ظهر دشویی نرفتم آبم نخوردم

دیگه نیم ساعت پیش پاشدم رفتم ببین مردمو زنده شدم

عزیزم زدم گوگل خوندم سیاتیکه😭زمین گیر شدم کامل چیکار کنم؟از ظهر دشویی نرفتم آبم نخوردمدیگه نیم ساعت ...

نمک بریز تو پارچه بدوز بذار گرم بشه بذار رو کمرت پاهات تا اروم بشی 

حرکات کششی مخصوص سیاتیک هست انجام بده اروم ها روی پاهاتو بکش به جلو و عقب 

مایعات زیاد بخور زیاد نشین به پهلو دراز بکش

با پشت خودکار کف پاهاتو ماساژ بده عالیه برای سیاتیک فشار بده اروم بچرخون

الحمدلله رب العالمین ...
نمک بریز تو پارچه بدوز بذار گرم بشه بذار رو کمرت پاهات تا اروم بشی حرکات کششی مخصوص سیاتیک هست انجام ...

نمکه سرد نمیشه؟

خوب بخوام کیسه رو گرم کنم که پارچش میسوزه