2777
2789
عنوان

😢چرا انقدر شوهرم بی فکره اخهه

127 بازدید | 2 پست

من سه ساله ازدواج کردیم یعنی دوسال عقد بودیم و یه ساله خونه خودمونیم از صفر شروع کردیم یعنی اول عقدمون استارت زندگیمون این بود که موتور قسطی خریدیم و با وامایی که برداشتیم شوهرم مغازه مکانیکی موتور زد خلاصه که از همون اویل چون از صفر شروع کردیم تمام حساب کتابامون دسته جفتمون و بیشتر من مثلا بهش یاداوری میکردم فلان قسط رسیده و پول میزد برامو با گوشی پرداخت میکردم شوهرم یه جوریه از همون اول همینجوری بود اصلا بفکر نیس تا بهش نگم انگار نه انگار یه ماه بود که ول کرده بودم ولی دیدم اصلا یادش نمیاد خلاصه که ماهه پیش یه ۱۲ تومنی بود باید پرداخت میکرد که از سه ماه قبل خرید کرده بود لوازم مغازه بود و من گفتم من اونو یاداشت نمیکنم خودت حواست باشه بنویس یادت نره امروز بهش گفتم اونو پرداخت کردی میگه نه یادم رفته یا اگه قبضامون پیامش میره براش اصلا یادش میره که پرداخت کنه من همیشه یواش گوشیشو برمیدارم چک میکنم اگه اومده پیامش بعد چند روز میپرسم راستی قبض برق یا... نیومده میگه مثلا یادم رفته و تا وقتی که بخواد پرداخت کنه دهنم سرویس میشه بنظرتون چیکار کنمم😢خیلی حرص میخورم بخاطر این کاراش

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.