2777
2789
عنوان

دوستام همه خوشبختن جز من

124 بازدید | 17 پست

دوستامو تو اینستا میبینم همشون شاد و موفقن همه لاغرن همه سرکار میرن همه ازمون هاشونو قبول میشن و … 

اون وقت من بدبخت بیچاره به خاطر حساس بودن و مشکلاتی که داشتم افسردگی و وسواس گرفتم پرخوری عصبی گرفتم‌ ۳۰ کیلو چاق شدم نتونستم برم سرکار نتونستم ازمون بدم و…

تازگی ها دارم خودمو لاغر میکنم و درس میخونم برای ازمونم ولی فکر اینکه همه خوشبخت و موفقن و مشکلی ندارن و من ازشون عقب افتادم اذیتم میکنه 

اینم بگم ۲۵ سالمه و پرستاری خوندم و ۲ ساله درسم تموم شده   یه چیزی بگین اروم بشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط خودتی ک میتونی خودتونجات بدی بلند شو خواهرم تو میتونی الان مجردی دغدغهری نداری لاغر شو پرستاری خوندی راحت میری سرکار بلند شو لطفا برای امضای منم دعا کن 

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
گفتم نتونستم برم بعدا میرم

تو ام ز یه جاییی شروع کن تا بهشون برسی

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

دوستات هم مثل خودتن، اونا بهترینشونو تو اینستا نشون میدن وگرنه اونا هم تو زندگی شخصیشون هزار تا بدبخ ...

اخه باورم نمیشه کسی مشکلات منو داشته باشه 

مثلا پدر من پول نداره بیکاره اونا هم پدرشون پول نداره؟!!

کلا اینستا رو پاک کن از گوشیت چون فقط بهت انرژی منفی میده . هیچ زندگی کامل و عالی و بدون نقص نیست فقط آدما یاد گرفتن قسمت های خوب زندگیشون رو به بقیه نشون بدن . همین که شروع کردم و قدم اول رو برداشتی عالیه ، همین جوری ادامه بده . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
توصیم اینه بیخیال شو اصلا خوب نیست بخون برای یه رشته بهتر منم الان پشیمون ولی مجبورم

آخه امسال دیر شروع کردم در حد پرستاری میخوام سال بعد هم که دهم و یازدهم و دوازدهم باید با هم ترمیم کنم که غیر ممکنه 

آخه امسال دیر شروع کردم در حد پرستاری میخوام سال بعد هم که دهم و یازدهم و دوازدهم باید با هم ترمیم ک ...

چند سال سختی کشیدن بهتر از یه عمر سختی کشیدنه 

من اگه چند سال پشت کنکور میموندم و بعد دارو قبول میشدم و حتی تو دانشگاه سختی میکشیدم الان راحت بودم نه اینکه سریع برم پرستاری و سختی نکشم ولی الان که تموم شده تا اخر عمرم باید سختی بکشم 

نمیدونم هر جور صلاح میدونی 

موفق باشی 

اخه باورم نمیشه کسی مشکلات منو داشته باشه مثلا پدر من پول نداره بیکاره اونا هم پدرشون پول نداره؟!!

اونا زندگیشون نمایشیه کل پولاشونو میدن که یه عکس بگیرن که بگن ما خیلی خوشبختیم، این دغدغه های مهم رو همه دارن تو هیچوقت از پشت پرده زندگی مردم خبر نداری، اونا واقعا بهترینشونو نشون میدن، حقیقت همیشه این نیست که تو اینستا میبینی