2777
2789
عنوان

سیگار کشیدن موقع بارداری

171 بازدید | 15 پست

سلام دوستان اگر یه نفر دو ماهه حامله باشه ولی نمیدونسته حامله است و توی این دو ماه سیگار کشیده باشه برای بچه خیلی ضرر داره؟ مشکلی ایجاد میکنه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو ماه های اول بارداری ریسک مشکلات ذهنی رو میاره بالا 

تو سنین بالاتر جنین هم یعنی تو ماه های آخر بارداری ریسک مشکلات ریه میاد بالا

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
اون خیلی ضرر نداره ولی اگه استرس داشته باشه که نکنه بچم چیزیش شده باشه بیشتر ضرر دارهو اینکه بهتره ر ...

اخه بنده نمیدونستم و سیگار میکشیدم تازه فهمیدم ترسیدم 

و اینی که گفتید برای استرس من استرس دارم که بچم چیزیش بشه یا مشکلی داشته باشه و..🥲😂

منظور از ضرر اینه که حالا اسیب خیلی جدی داشته باشه مثل رشد نکردن جنین و از این حور مسائل حیاتی

سونو و غربالگری ها رو برو ان شالله چیزی نمیشه

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
اخه بنده نمیدونستم و سیگار میکشیدم تازه فهمیدم ترسیدم و اینی که گفتید برای استرس من استرس دارم که بچ ...

حالا من خیلی از نظر پزشکی شو نمیدونم ولی خیلیا براشون پیش میاد دیر متوجه بارداری میشن و یه سری چیزارو رعایت نمیکنن و بچشونم سالم ب دنیا میاد 

تنها چیزی که میدونم اینه که این استرسی که الان به نی نی وارد کنی براش از سیگار بدتره 

استرس نداشته باش چیزیش نمیشه ایشالا سالم میاد بغلت💕

God؛

منظور از ضرر اینه که حالا اسیب خیلی جدی داشته باشه مثل رشد نکردن جنین و از این حور مسائل حیاتی

نه عزیزم مشکلی پیش نمیاد انشالله ولی از این به بعد دیگه سیگار نکش 

وقتی جنین بزرگتر میشه و ریه و ... تشکیل میشه سیگار و ...ممکنه تاثیر بزاره روش بیشتر

اخه بنده نمیدونستم و سیگار میکشیدم تازه فهمیدم ترسیدم و اینی که گفتید برای استرس من استرس دارم که بچ ...

منم چون نمی‌دونستم دو ماه اول سیگار و ... استفاده کردم ولی پزشکان گفتن مشکلی ایجاد نمیشه 

شکر خدا بچمم سالم به دنیا اومد