2777
2789
عنوان

نیازمند راهنماییتونم برا اردواج

71 بازدید | 6 پست

لطفاً کمکم کنید درست تصمیم بگیرم همه چیو تو اولین تاپیکم (عاشق شدم اما..) نوشتم همه چیو...

در مورد عشقم ی خرده تحقیق کردم البته با شبکه های مجازی و متوجه شدم گویا ایشون از نژاد سیاهان آفریقایی هستن ( جنوب زندگی میکنن) خانواده من سخت مخالف این ازدواجن اما دل کندن هم برا دوتامون سخته من ۲۵ سالم و اون ۲۱ من بزرگترم ۴ سال ولی هیچ جوره ازم دل نمیکنه دیگ نمی‌دونم چکار کنم . ۱۷ ساعت فاصله داریم از هم مجازی آشنا شدیم برا همین از خودش و خانوادش هیچی نمیدونستم اما الان تفاوت ها رو متوجه شدم ک سخت بهم وابسته شدیم ... منتظر بمونم چند سال دیگ شاید جور بشه ازدواج کنیم ؟؟؟ اصلا نیاز هست ب اینکار تو رو خدا راهنمایی کنید و واقعیت رو بگید ( اولین تاپیکم بخونید ) لطفاً 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خوندم 

همه چیو بنداز گرذن خانوادت بگو هرگز موافقت نمیکنن 

اگه میخای تموم کنی قضیه رو 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
من خوندم همه چیو بنداز گرذن خانوادت بگو هرگز موافقت نمیکنن اگه میخای تموم کنی قضیه رو

بدرد هم نمی‌خوریم انگار 

هرکار هم میکنم جور نمیشه 

ولی روح و روانم داغون شده هرشب با جیغ از خواب میپرم

آدم احساس ام سخت میتونم دل بکنم اما سخت تر راضی کردن اونه ک دل بکنه . هیچ جوره قبول نمیکنه جدا شیم

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))