2777
2789

از چه نظر راحت شی

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا درسته بچه سختی داره من خودم دوتا بچه پشت سر هم دارم 

یکی یکسال و هشت ماه یکی دوماهه 

خودمم بیست و دو سالمه واقعا خسته شدم 😂

ولی من انتخاب کردم که اونا بدنیا بیان پس تحمل میکنم چاره ایی جز این نیست 

بزرگتر بشن بدتر میشه 

الان فقط مواظبی چیزیش نشه.. 

هر سنی سختی های خودشو داره

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

راحت تر سخت تر نداره

مادر که شدی دیگه سبک زندگی عوض میشه 

بزرگ تر میشه بچه ولی مشکلاتش کوچک نمیشه در واقع مثل قانون پایستگی از نوعی به نوع دیگه تغییر می کنه 

بچه من الان کلاس اول هست در حد نوزاد رسیدگی میخواد حالا اون یه جور این  یه جور

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم

فقط خوابت خوب میشه و اِلا مشکلاتش اصلا ذره ایی کم نمیشه تازه بزرگتر و بیشتر هم میشه دیگه گول حرفات رو نمیخوره خود مختار میشه شاخ میشه برات و.....

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

کلا بچه دیگه راحتی نداره.

فقط چالش هات تغییر میکنه.

برای من سن مدرسه ش راحت تره. چون لااقل نصف روز خونه و آویزونم نیست.

هرچند که بعدش تا شب آویزونمه برای تکالیفش

ولی باز قابل تحملتره

یکم دیگه حرف میاد کیف می‌کنی . بچه من یک سال و هشت ماهه ست. الان غذا خوردنش راحت تر شده شیر خوردنش راحت تر شده . با حرف زدن می‌تونه منظورشو تا حدی برسونه. و با بازی هم می‌تونه تا یه حدی خودشو مشغول کته